Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 05:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Neslape motor 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Tak ještě sundej palec, (takovej ten klacek nahoře, co se točí) a to plastový víčko, najdeš pod ním kontakty, který se při otáčení motorem roztahujou od sebe, tak pomalu toč motorem, až budou plně od sebe a podívej se na ty plošky, musí být rovný a mezi nima mezera asi 0,4 mm, jak je mezera jiná, nebo jsou kontakty opálený, tak je třeba to seřídit, resp. vyměnit.

11.11.07, 14:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
no problem ... ja jsem s tim paltem pohl a tak sem asi rozhodil predstih... kdybych na neco prysel tak se ozvu

11.11.07, 15:49

Příspěvek 
b-risek píše:
no problem ... ja jsem s tim paltem pohl a tak sem asi rozhodil predstih... kdybych na neco prysel tak se ozvu

Tímhle předstih nemůžeš rozhodit, ten můžeš rozhodit jedině tak že pootočíš celý rozdělovač a to jde jenom při povoleném šroubku a většinou ještě blbě. Palec má drážku do které přesně zapadá a může být usazený jenom v jedné poloze. Ještě bych zkusil druhé víčkorozdělovače, když má někdo problém se škodovkou že mu to při startu střílí a jsou vpořádku kladívka tak automaticky měním víčko od rozdělovače už několikrát to bylo tím (resp. pokaždé).

11.11.07, 15:54
Profil ICQ

Příspěvek 
zdarvim... tak motor slape.... ale nebylo to vickem, ale dole v kominku u rozdelovace byl nejakym zahadnym zpusobem vypadenej cep!! ale moc diky za spolupraci

12.11.07, 18:50
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2