Octavia 1.8 - povadnuti vykonu
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já bych dal komplet motorovej prostor do původního stavu ve fabrice věděli co si můžou (nemůžou) dovolit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.11.07, 20:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
tak nevidi v noci na pedaly... to je taky dobry.... u toho sem se zasmal
|
15.11.07, 20:06 |
|
|
Kristensen
|
Jinak pokud by ti někdo potvrdil že tam máš opravdu pravej Powerboost tak to vyhoď ještě rychlejc než tenhle turboefekt nebo co to tam máš za trumpetu. Powerboost je sviňárna jako prase, zapojuje se mezi kabel do jednotky a jednotku, mění veškeré informace pro nastavení množství paliva, předvstřiku, tlaku turba, natočení motoru atd. To NENÍ POCTIVEJ CHIPTUNING, ale likvidace motorů.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.11.07, 20:09 |
|
|
Kristensen
|
Drak píše: Někteří lidi sou fakt tak blbí, že by si do sání nacpali třeba howno, kdyby jim někdo nakukal, že se jim tím plynem zvedne výkon, takových špeků už sem měl několik, borec třeba chtěl do P 205 namontovat osvětlení pedálů, že prej na ně v noci nevidí.
No to je něco jako když jsem chtěl svoji kdysi dávnou přítelkyni naučit jezdit s autem. jsme jeli na parkoviště a ona mě řekla že to nejde protože nevidí na řadící páku tudíž neví co kam jak má řadit, nepomohlo ani jednoduchý ani složitý vysvětlování podle písmena H a ve finále stejně když se konečně rozjela a chtěla přeřadit tak z nepochopitelnýho důvodu šlapala na oba pedály (spojka brzda) zároveň
|
15.11.07, 20:12 |
|
|
Drak
|
Pro takový jedině automat, paní Draková taky nebyla schopná se škodovkou ani vyjet z parkoviště, a to má řidičák už 5 let , ale se škorpikem litá jak o dušu.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
15.11.07, 20:17 |
|
|
Kristensen
|
Drak píše: Pro takový jedině automat, paní Draková taky nebyla schopná se škodovkou ani vyjet z parkoviště, a to má řidičák už 5 let , ale se škorpikem litá jak o dušu.
tak ve stávající situaci mám trochu výhodu, ta moje má svoje auto a s mím by daleko nedojela protože jsem odstranil posilovač řízení nemám rád tyhle vymoženosti.
|
15.11.07, 20:23 |
|
|
Radic
|
to už ani není tuzing to co tu čtu jinak myslím že kolega Petyas nemá "powerboost" ale blow-off ventil u turba...možná to taky tak chápete ale jen se upřesnil vo co (podle mě) go
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
15.11.07, 20:49 |
|
|
Petyas
|
jj. asi to bude to co rikate, ten blow-off ventil. No jsem rad, ze to neni ten powerboost. nahnali jste mi strach se vsema tema problemama. Ale na druhou stranu, efekt je to opravdu pekny. Presne ten zvuk jako kdyz si pustim Need4Speed na kompu nebo Fast and furious na dvdcku. No ale stejne to necham v servisu na jare radeji oddelat. Buhvi co by to vsechno mohlo zpusobit. Jistota je jistota.
|
15.11.07, 22:39 |
|
|
Ondras83
|
Petyas píše: jj. asi to bude to co rikate, ten blow-off ventil. No jsem rad, ze to neni ten powerboost. nahnali jste mi strach se vsema tema problemama. Ale na druhou stranu, efekt je to opravdu pekny. Presne ten zvuk jako kdyz si pustim Need4Speed na kompu nebo Fast and furious na dvdcku. No ale stejne to necham v servisu na jare radeji oddelat. Buhvi co by to vsechno mohlo zpusobit. Jistota je jistota.
no ten blow-off ventil tam není jen kvůli zvuku, ale měl by "teoreticky" zmenšovat, nebo úplně vyřešit "turbo efekt", že když ubereš a zase přidáš, mělo by to hned vypálit a ne čekat, až se roztočí turbo...ale u oktávky si myslim že to je fakt jen pro efekt....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
16.11.07, 16:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|