Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 05:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 Teplota ch.kvapaliny... 
Autor Zpráva

Příspěvek Teplota ch.kvapaliny...
Pred 14 dňami som menil ch.kvapalinu,potom som si všimol ráno,že termostat sa otvára a zatvára podľa ručičky teplomera,po obede teplota vystúpala na dobrých 9O,a termostat sa neotváral,tak som otvoril kúrenie,druhý deň, zasa teplota len asi 6O a viac sa nezohriala,ale v predu pri chladiči hadica teplá-termostat bol furt od naštartovania otvorený,včera som dal nemecký termostat,a ráno som bol v meste a zasa termostat otvorený.Čítal som na tejto stránke návod,oprava kúrenia,ja som pri výmene termostatu rozpojil len hadicu pri termostate, pri otvorenom kúrení som odvzdušnil,neviem kde je problém,počul som že treba vymeniť hadice. Ďakujem.

3.11.07, 10:22
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Jezis, co to je za auto, viz http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=7216

Jinak to muze byt vzduch :?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

3.11.07, 12:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Skúsim počas nasledujúcich jázd,pri vyššej teplote pár krát odvzdušniť,inak iný pôvod vzduchu ktorý ide do sústavy-odkial,hadice sú na spojoch suché,do nádržky som nalial trocha ,, COOLING SYSTEM LEAK STOPPER" na upchatie možných netesností.

3.11.07, 14:01

Příspěvek 
skoda píše:
Skúsim počas nasledujúcich jázd,pri vyššej teplote pár krát odvzdušniť,inak iný pôvod vzduchu ktorý ide do sústavy-odkial,hadice sú na spojoch suché,do nádržky som nalial trocha ,, COOLING SYSTEM LEAK STOPPER" na upchatie možných netesností.

budes sa unuvat nam aj prezradit, co mas za auto, alebo ti mame napisat vsetky necnosti chladiaceho okruhu pre modely 1000MB - Felicia?

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

3.11.07, 15:51
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Ide o škoda 105.

3.11.07, 18:05

Příspěvek 
odvzdusni to poriadne pri zahriatom motore a otvorenom ventile tepleho vzduchu do kurenia

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

3.11.07, 19:04
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Keď som vymenil termostat,dolial vodu,pri otvorenom kúrení som dva krát šiel do kopca asi 2 kilometre, po otvvorení ventila na hadičke pri kufri šla voda,ale jazdou do kopca som myslel že zohrejem viac vodu ako na 70 st. a v predu pri chladiči bola hadica teplá.Skúsim fúknuť do nádržky z vodou,a jazdením zohriať . Všimol som si,že keď stláčam hadicu do vodnej pump, tak niečo akoby cvakalo v termostate-odvzdušňovací nit? má to byť počuť?

3.11.07, 19:16

Příspěvek 
Ano, to je má být slyšet :)

Ale obávám se že máš termostat který je trvale naplno otevřený... :(

3.11.07, 19:18

Příspěvek 
Co se týká toho odvzdušnění - mě se nejvíc osvědčilo nalívání chladící kapaliny když auto stojí z kopce, aby byl předek níž a při otevřeném odvzdušňovacím ventilu a potom odvzdušnit jenom topení.

4.11.07, 11:19
Profil ICQ

Příspěvek 
Odvzdušňuje sa aj kúrenie v škodovke 105-ke ? Pred dvoma dňami som kontroloval či som dobre založil termostat,aj či je v sedle.Zasa problém,ráno je zima,a na teplomeri slabých 70 stupňov,a vpredu chladič teplý,akoby termostat bol furt otvorený,a to robilo aj pred výmenou termostatu za iný.Proste od doby ,čo som nedávno menil chladiacu kvapalinu . ???

7.11.07, 15:06

Příspěvek 
Odvzdušňuje.

Je ale možné že jsi kápnul na vadný termostat, co jej ještě jednou vyměnit?

7.11.07, 15:07

Příspěvek 
Neviem, po výmene chl. kvapaliny to začalo blbnúť,potom som vymenil ešte dva termostaty,a furt to blbne,dva boli francúzke a teraz je založený nemecký. Môže byť niekde vzduchová bublina?

7.11.07, 18:06

Příspěvek 
Kupil som termostat do favorita-na šporáku som ho skúsil a otvára sa pri 85 stupňoch,to zodpovedá aj podľa teplomera v škodovke,teraz vidím ako teplota stúpa a termostat sa otvorí.Doteraz som videl ručičku teplomera na 60 max 70 ale pohib ručičky teplomera nebolo vidno,a chladič bol teplý,.dúfam že už mám po starosti.Len neviem či v obchode,keď som pýtal termostat do favorita,aj je do favorita,alebo do š 105, má hodnotu teplotnú 87 stupňov.

22.11.07, 20:40
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 13 ]