Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 06:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Motor Multicar 25 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Motor Multicar 25
slovacek.milos: Jak to myslíš přímo do čerpadla? To čerpadlo má v sobě nějakou nádrž? Moc těmhle vozidlům nerozumím

23.11.07, 21:03
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Tak je to vyřešené - problém je v potrubí z nádrže do čerpadla, netěsní a přisává si to vzduch takže tam jde málo nafty a někdy žádná. Údržbář z té firmy to potrubí nechce měnit, prý že je to složité a že se to dá do servisu. Je při té výměně potrubí nějaký problém který není jasný na první pohled? Nebo se to dá zvládnout v pohodě?

24.11.07, 11:06
Profil ICQ
Mistr mechanik

cyz píše:
Tak je to vyřešené - problém je v potrubí z nádrže do čerpadla, netěsní a přisává si to vzduch takže tam jde málo nafty a někdy žádná. Údržbář z té firmy to potrubí nechce měnit, prý že je to složité a že se to dá do servisu. Je při té výměně potrubí nějaký problém který není jasný na první pohled? Nebo se to dá zvládnout v pohodě?

na 25 potrubí není tam jsou všude hadice, dát to napřímo tím jsem myslel napojit kanistřík s naftou k čerpadlu, opravuje se to tak zavoláš do firmy mám telefon nekde u brna a pošlou ti ty hadice na dobírku přímo domů, nejbližší obchod mám ve zlíně ale nic neposílají vše osobně, dá se i koupit dva metry naftové hadice a 12 objímek a vyřezat pilkou očka, které jsou na koncích hadic, dát nové hadice a zasponovat a dát nové těsnění hliníkové nebo CU ale vyžíhané miloš

24.11.07, 15:15

slovacek.milos píše:
na 25 potrubí není tam jsou všude hadice, dát to napřímo tím jsem myslel napojit kanistřík s naftou k čerpadlu, opravuje se to tak zavoláš do firmy mám telefon nekde u brna a pošlou ti ty hadice na dobírku přímo domů, nejbližší obchod mám ve zlíně ale nic neposílají vše osobně, dá se i koupit dva metry naftové hadice a 12 objímek a vyřezat pilkou očka, které jsou na koncích hadic, dát nové hadice a zasponovat a dát nové těsnění hliníkové nebo CU ale vyžíhané miloš

Nebo teda hadice, vyjádřil jsem se nepřesně. Čerpadlo je v pořádku, je to někde v té hadici, když je nafta přímo k čerpadlu tak to valí dobře. Je měněná tak se podívám jestli tam třeba mechanik nezapomněl dát těsnění nebo jestli tam nedal nějaké co tam nepatří.....každopádně dík za rady.

24.11.07, 15:55
Profil ICQ

Příspěvek 
Byl sem pryč, tak sem se neméohl zapojit, na těch hadicách není, co by si přisávalo kromě průtočných ok, takže nový měděný kroužky a musí to jet jak o život, taky se párkrát stalo, že prohnila sací trubka v nádrži a přisávalo si to tam, jinak dobrej obchod s ND na mulikáru je Makro MORAVANY http://www.makro-nd.cz

25.11.07, 18:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2