|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
blbej pocit..k zamysleni..
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
blbej pocit..k zamysleni..
mam kdyz jedu v aute tak ve 2 lidech..mam pocit, ze to tak netahne,neakceleruje a skodovkovati..vcera sem jel ve 4 lidech a plnym kufru a zase sem mel pocit, ze auto jede pekne, dokonce sme predjeli skodovku, kde sedel jenom 1 clovek otazka: je mozny, ze mi to jede lip nalozeny nez prazdny?? asi ne co?? tim nechci rict ze prazdnej dam stovku za 15 a plnej za 13 to zas ne
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
3.12.07, 15:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
nemoc
Hele, já mám někdy taky pocit, že to nejede. Ale zase dneska jsem u nás vyjel jeden táhlej kopec čtyřicítkou na 4 ku a když jsem tu brzdu chtěl předjet, lehce jsem přidal a normálně to začalo zrychlovat
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
3.12.07, 16:12 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ale tohle někdy pozoruju taky hele. Asi na to nemá vliv umístění motoru na správné, nebo správnější straně. Jednou jsem tady měl topic na podobné téma, to bylo vlastně první s čím jsem na TW začal myslím, miloš mi poradil ať se mrknu na proudy, všecko bylo ok, ale ve víčku bordel, když to takhle začne jebat, vyčistím víčko a zase je to dobrý, můžeš na to mrknout, a když nepomůže víčko, tak měním postupně vzduch filtr a svíčky a rázem je po problému. Jo a taky mě to tuhle zvadlo po benzinu od Unicorn OIL....
|
3.12.07, 16:45 |
|
|
Kristensen
|
to je uplně normální, to se mě stává u renaulta taky.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.12.07, 16:54 |
|
|
patrik-hp
|
Počasí dělá moc... Ale taky nálada řidiče někdy
|
3.12.07, 17:27 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Jojo přesně takový pocit mám někdy taky... Někdy to prostě jede líp..někdy je to takové líné.Myslím že záleží na hodně věcech...i počasí...resp. vlhkost vzduchu bude hrát roli. A přesně toto pozoruju i mašiny,což je motor úplně jiné výkonové kategorie.Ale je fakt že hooodně záleží kde člověk tankuje (mě už uspořených pár korun u pochybných prodejců zato nestojí)
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
3.12.07, 17:28 |
|
|
Neex
|
a co tlak vzduchu... ten přece má na tvorbu směsi u karburátorového motoru vliv nebo ne?
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
3.12.07, 17:45 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no to je mozny,treba dneska sem jel sam a spokojenost 30km sem se drzel nejakeho bavoraka a to i na rychlostce, samozrejme to neznamena, ze mel dneska motor naladu bmw,ale ze proste JEL jako krava
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
4.12.07, 12:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|