|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Nízký výkon, dusí se - 105L
Autor |
Zpráva |
Zaša
|
Nízký výkon, dusí se - 105L
Dobrý den, mám následující problém: Škoda 105L r. 1988 se při sešlápnutí plynu dusí a cuká, jízda je prakticky nemožná. Startování a volnoběh je však bez problémů. Při plně vytaženém sytiči auto jede také v postatě normálně i když i zde se projevu nižší výkon. Kde by prosím mohl být problém? Díky za reakce
|
4.12.07, 14:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Nízký výkon, dusí se - 105L
zkus vycistit trysky v karburatoru, zkontroluj kladivka v rozdelovaci, ocisti svicky, pokud sou jedly, tak je rovnou vyhod..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
4.12.07, 14:14 |
|
|
Zaša
|
OK, díky za rady. Ještě jsem si uvědomil a přidám 2 důležité okolnosti.
Nedávno jsem začal jezdit na Natural ale myslím, že už je to tak dlouhá doba, že by se případné problémy měly projevit už dřív.
Druhá věc je podezření na netěsné pístní kroužky. Při diskuzi ohledně tohoto problému se však nikdo o možnosti takového projevu nezmiňoval - jen o zvýšené spotřebe oleje.
Může i přesto být některá z těchto dvou okolností souviset s tímto problémem? Díky
|
4.12.07, 16:13 |
|
|
Šemik
|
Ty kroužky ani ne, a ten natural taky ne..
Jinak jak píše Kachnis..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.12.07, 16:15 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|