|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Autor |
Zpráva |
m.k
|
Jak vyčistit??
Mám takoví dotázek dá se nějak vyčistit motor???Nemyslím od oleje a mastnoty!!Od takového toho bílého povlaku od soli!!Prostě chci aby se hliník opět lesknul!!!Arvou to nejde a ocelákem se to poškrábe a jemným smirglem ,nechci na tom nechat ruce!!!Díky za odpověd!!
|
8.12.07, 17:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
ja som to raz robil s WD40, ale po nastartovani to bol riadny dym. Inak ok.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
8.12.07, 17:24 |
|
|
kwiko
|
a na prelestenie hrubsia ocelova vlna.
|
8.12.07, 17:26 |
|
|
m.k
|
kwiko píše: ja som to raz robil s WD40, ale po nastartovani to bol riadny dym. Inak ok.
WD??to myslíš tím univerzálním mazadlem je to myslím modrý sprej??Nebo máš na mysli něco jiného?
|
8.12.07, 17:28 |
|
|
Šemik
|
Za oznamovací větou se dá psát i tečka..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
8.12.07, 17:28 |
|
|
kwiko
|
Jasne, ten zlto-modry sprej. Je to na cistenie, mazanie, konzervovanie kovovych dielov. Netvrdim ze je to idealny prostriedok, aale mne posluzil. Poradili mi to v firme specializujucej sa na umyvanie aut. Ked to bolo velmi spinave pouzili paru. A potom prestiekali WD 40. Najdolezitejsie bolo aby sa to lesklo ked prijde zakaznik
|
8.12.07, 17:52 |
|
|
Slavrs
|
Já se přímo zabejvám leskem kovů
|
8.12.07, 18:22 |
|
|
patrik-hp
|
Slavrs píše: Já se přímo zabejvám leskem kovů
Mu poraď jak se zbavit soli,když to nejde umýt....Já nevim o jaké praktiky stojí a o jakých uvažuje a chce slyšet.Jde hlavně v prvé řadě o to,v jakém stavu ten povrch toho motoru je....Jestli je zoxidován nebo snad nový aby ho náhodou neodřel kartáčem Pokud je totiž zoxidován do běla,oxidace hliniku jako víno,tak buď kartáč při dokonalejšim opískovat a nastříkat aby už neoxidoval,nebo si ho třeba vezme leštící pastou na vrtačce a snaží se ho cídit až se v něm uvidí...Ale pak ať ho nalakuje...jinak to dopadne stejně...A může pořád dokola jako na Eifelce Poraď mu
|
8.12.07, 18:33 |
|
|
Slavrs
|
Kápnul jsi na to stou pastou , akorát to dělám na mašině , to znamená , že díl ve kterym se chce vidět , musí vymontovat a dát ho mě , či firmě která se tím zabejvá ... samozřejmě jak píšeš,potom musí přijít další ochranná vrstva , jinak je to na prd ... Ale takové věci mi nosí lidi,kteří vlastní hlavně historická vozidla a chtějí mít vše hezky lesklé , různé kličky,lišty,šrouby,matky,díly motoru,výfuku,prostě vše kovové...ale dělat to ručně,kór když to je opískovaný,to je mazec,do toho bych nešel )
|
8.12.07, 18:38 |
|
|
patrik-hp
|
Slavrs píše: Kápnul jsi na to stou pastou , akorát to dělám na mašině , to znamená , že díl ve kterym se chce vidět , musí vymontovat a dát ho mě , či firmě která se tím zabejvá ... samozřejmě jak píšeš,potom musí přijít další ochranná vrstva , jinak je to na prd ... Ale takové věci mi nosí lidi,kteří vlastní hlavně historická vozidla a chtějí mít vše hezky lesklé , různé kličky,lišty,šrouby,matky,díly motoru,výfuku,prostě vše kovové...ale dělat to ručně,kór když to je opískovaný,to je mazec,do toho bych nešel )
No člověčé...Super...renovátor zašlých krás....
|
8.12.07, 18:47 |
|
|
Slavrs
|
jj,vše co je z kovu ... nože, meče...ale bohužel se to nedá dělat přímo na voze ...
|
8.12.07, 18:50 |
|
|
kwiko
|
Pasta je z ineho sudka.
To by som mohol opieskovat prevodovku aj s motorom ked ich budem najblizsie vytahovat von
Aky lak potom nato? Urcite bezfarebny, ale z akeho materialu....
|
8.12.07, 20:49 |
|
|
Slavrs
|
Jaký lak,to ti nepovim , to už je zase jiná firma ...budeš se divit,ale lidi nosej i opískovaný věci a chtěj to zbrousit a vyleštit,tak aby se vtom viděli heh,celkem pakec ...
|
9.12.07, 08:55 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kwiko píše: Pasta je z ineho sudka. To by som mohol opieskovat prevodovku aj s motorom ked ich budem najblizsie vytahovat von Aky lak potom nato? Urcite bezfarebny, ale z akeho materialu....
na virtu si vychvalovaly Alkyton
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.12.07, 11:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|