Nejrozsáhlejší úpravy závodního motoru...
Autor |
Zpráva |
Autogen
|
No Patriku-hp. Já jsem neřekl, že je to origo závodní sháde. Tu fotku jsem sem nevložil ani já, jen jsem videl auto kamaráda, tak jsem reagoval. Moc dobře vím na co je IC a vím co v tom autě je za motor Jinak historii jsem nezažil no, to jsem ještě tahal kačera, ale víc se mi teda líbí závodní LR než oplastovaná sháde s mega tuc tuc aparaturou na srazu. Do auta jsem radši sehnal upravenou fábku 1,4 8V, aby to bylo aspon trochu origo, nez neco cizího. Ale abych si z toho postavil závodáka, na to nemam prostředky ani znalosti. No jinak, že není motorařina nafouknout motor turbem atd. Pavel je pro mě velkej machr, kterej mi vždycky poradil. Taky měl pro začátek ve škodárně škodováckej motor a upravoval ho, pak tam byl golf a ted tyhle oturbeny potvory. A na tom jeho autě je hromada práce a vychytávek a rozchodit ten motor nebyla prdel a prace na jeden víkend a on je takovej blázen, že ten motor v serii stejne nenechá. Prostě se honí za co nejlepším časem na sprintech a čas kolem 11s s upravenym škodovackym motorem nezajedes. Jinak nic ve zlým, každej má svůj názor na věc.Takže asi tak a zdravim
|
9.12.07, 08:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Autogen píše: No Patriku-hp. Já jsem neřekl, že je to origo závodní sháde. Tu fotku jsem sem nevložil ani já, jen jsem videl auto kamaráda, tak jsem reagoval. Moc dobře vím na co je IC a vím co v tom autě je za motor Jinak historii jsem nezažil no, to jsem ještě tahal kačera, ale víc se mi teda líbí závodní LR než oplastovaná sháde s mega tuc tuc aparaturou na srazu. Do auta jsem radši sehnal upravenou fábku 1,4 8V, aby to bylo aspon trochu origo, nez neco cizího. Ale abych si z toho postavil závodáka, na to nemam prostředky ani znalosti. No jinak, že není motorařina nafouknout motor turbem atd. Pavel je pro mě velkej machr, kterej mi vždycky poradil. Taky měl pro začátek ve škodárně škodováckej motor a upravoval ho, pak tam byl golf a ted tyhle oturbeny potvory. A na tom jeho autě je hromada práce a vychytávek a rozchodit ten motor nebyla pr**l a prace na jeden víkend a on je takovej blázen, že ten motor v serii stejne nenechá. Prostě se honí za co nejlepším časem na sprintech a čas kolem 11s s upravenym škodovackym motorem nezajedes. Jinak nic ve zlým, každej má svůj názor na věc.Takže asi tak a zdravim
Ale tady je v tématu originál....To že s nim někdo chce cokoliv docílit a nedocílí je věc normální...Vše je něčím omezené...Ale jo...Snaha se cení,rozumim ti
|
9.12.07, 14:35 |
|
|
Autogen
|
patrik-hp píše: Ale tady je v tématu originál....To že s nim někdo chce cokoliv docílit a nedocílí je věc normální...Vše je něčím omezené...Ale jo...Snaha se cení,rozumim ti
jj. V poho. Ja vím, že je tu téma originál, já jsem tu fotku sem nedal. Mě jen prvně dopálila věta, že není umění hodit tam oturbeny motor atd. Na tom autě je hromada práce. Motor je tam z Audi S4 a má to kolem 270koní, ale Pavel to stejně tak dlouho nenechá. Překopaný brzdy, nápravy, převodovka z renaulta 21, odlehčená karoserie jak šlo, okna z makrolonu atd. Prostě auto stavěný na drag. Nejlepší jeho čas je zatím myslím 12,08s což je bomba.
_________________ Škoda 105L-daily car
Škoda 120LS 1400-hobby car
http://skoda-virt.cz/cz/auta/emka/2425-kury-skoda-120ls
|
9.12.07, 15:57 |
|
|
|