|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kvápa
|
zhášení
Zdravím mám takovy problém mám Sharana 2.0i a občas se mi stane že mi zničeho nic chcipne třeba když dojiždím do křižovatky nebo ji chci opustit ale občas se stane že i za jízdy to škubne a otačkoměr spadne .Diagnostika nic nepíše a zkusil jsem vyčistit škrticí klapku.
|
16.12.07, 11:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: zhášení
Kvápa píše: Zdravím mám takovy problém mám Sharana 2.0i a občas se mi stane že mi zničeho nic chcipne třeba když dojiždím do křižovatky nebo ji chci opustit ale občas se stane že i za jízdy to škubne a otačkoměr spadne .Diagnostika nic nepíše a zkusil jsem vyčistit škrticí klapku.
no a čistils tu klapku pořádně i kraje přívěry? měl jsi ji dole? já se setkávám s případy že klapka byla čistěna a je zakarbonovaná jak prase a co se týče diagnopstiky měřené hodnoty kolik má klapka úhel na volnoběh tam se zjistí zda je zanesená pokud ně pamět neklame má být 4-6 stupnů, problém řeš jinak ti zblbne řídící jednotka pokud je problém v zanesené klapce v paměti závad se nic neobjeví problém s volnoběhem dělá i lambáda to se zjistí taky v měřených hodnotách zda se přihlásí a co hlásí miloš
|
16.12.07, 12:03 |
|
|
superflo
|
Re: zhášení
slovacek.milos píše: Kvápa píše: Zdravím mám takovy problém mám Sharana 2.0i a občas se mi stane že mi zničeho nic chcipne třeba když dojiždím do křižovatky nebo ji chci opustit ale občas se stane že i za jízdy to škubne a otačkoměr spadne .Diagnostika nic nepíše a zkusil jsem vyčistit škrticí klapku. no a čistils tu klapku pořádně i kraje přívěry? měl jsi ji dole? já se setkávám s případy že klapka byla čistěna a je zakarbonovaná jak prase a co se týče diagnopstiky měřené hodnoty kolik má klapka úhel na volnoběh tam se zjistí zda je zanesená pokud ně pamět neklame má být 4-6 stupnů, problém řeš jinak ti zblbne řídící jednotka pokud je problém v zanesené klapce v paměti závad se nic neobjeví problém s volnoběhem dělá i lambáda to se zjistí taky v měřených hodnotách zda se přihlásí a co hlásí miloš
ahoj,
chcem sa Ta opytat kde moze byt problem ak vycistim klapku a nasedne vyresetujem cez VAG krajne polohy klapky... a ono stale ked sa zohreje motor a stoji na volnovehu chodi hore dole... nerobi to stale ale vsimol som si ze ta klapka niekedy klepe... dik
|
16.12.07, 12:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no a pořád nevím kolik má ta tvoje klapka na volnoběh úhel, prostě řj si nějaký úhel nastaví a když do chcípá tak přidá, pokud to trvá dlouho několik měsíců tak zblbne , můžeš nastavovat co chceš a blbne to třeba i 2000 km bez toho úhlu se nikam nedostaneš zjisti vag, řj motoru, měřené hodnoty, úhel klapky, volnoběh otáčky motoru a pak co lambáda jaké údaje nemáš tam třeba pořád 1 jakože se nehlásí vůbec? napiš měřené hodnoty jinak se nikam nepohneš miloš
|
16.12.07, 13:59 |
|
|
superflo
|
slovacek.milos píše: no a pořád nevím kolik má ta tvoje klapka na volnoběh úhel, prostě řj si nějaký úhel nastaví a když do chcípá tak přidá, pokud to trvá dlouho několik měsíců tak zblbne , můžeš nastavovat co chceš a blbne to třeba i 2000 km bez toho úhlu se nikam nedostaneš zjisti vag, řj motoru, měřené hodnoty, úhel klapky, volnoběh otáčky motoru a pak co lambáda jaké údaje nemáš tam třeba pořád 1 jakože se nehlásí vůbec? napiš měřené hodnoty jinak se nikam nepohneš miloš
OK pozriem na to potom sa ohlasim
|
16.12.07, 14:15 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|