Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 05:59

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Motor strili??? 
Autor Zpráva
rejpal

Příspěvek 
Lukáš píše:
Jo jeste bych mozna mohl rict ze je za vyfukem videt na snehu cerny bordel.. jako proste spina, neni tam kat u toho auta.. ale nikdy to tak nedelalo.. az ted je videt takovy bordel za autem..

Napadlo mě ještě zkontrolovat rozdělovač - zda není palec příliš volný. Je zajímavé, že z výfuku jde bordel a svíčky jsou OK.

18.12.07, 15:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
byl jsem to zkouset tak ze jsem chtel odpojovat postupne ty kabely od svicek, sednu do auta a chci nastartovat, ale samozrejme uz mi ani nastartovat nejde a to jsem jeste nic neodpojil... je to divne... zacinam mit obavy z te vody, ona unika, pod autem mam trochu vody nalete.. ale to je z chladice... kdyby unikala do motoru tak je emulze pod vickem ne? A mohl bych to pozorovat i na hladine oleje, olej jsem ted meril a je tam porad stejne uprostred na te tycce s kterou se to meri.. Je to fakt jakesikk divne..

18.12.07, 16:02
Mistr mechanik

Příspěvek 
Lukáš píše:
byl jsem to zkouset tak ze jsem chtel odpojovat postupne ty kabely od svicek, sednu do auta a chci nastartovat, ale samozrejme uz mi ani nastartovat nejde a to jsem jeste nic neodpojil... je to divne... zacinam mit obavy z te vody, ona unika, pod autem mam trochu vody nalete.. ale to je z chladice... kdyby unikala do motoru tak je emulze pod vickem ne? A mohl bych to pozorovat i na hladine oleje, olej jsem ted meril a je tam porad stejne uprostred na te tycce s kterou se to meri.. Je to fakt jakesikk divne..

no jestli dáš do pořádku VN napětí a akumulátor tak to mlže být i čerpadlem nebo palivovým filtrem, dodává ti malý tlak za dobu otevření trysek se tam dostane málo paliva a pak budeš kuckat a střílet, zrovna to mám před barákem už z toho zblbli a zmrzli a tak mi to na laně přitáhli miloš

18.12.07, 21:11

Příspěvek 
Tento isty problem som ja riesil na mojej 120 tke, kupil som nove sviecky, kable - ziadny rozdiel( ale som rad ze to je nove ), potom som komplet vycistil karbec, vsetky trysky, komplet.. "slo" to stale tak isto.. pozrel som na AC pumpu- ta bola v pohode,bez bordelu a tak, uz som bol nervozny ze co s tym je.. Pozeral som rozdelovac, na prvy pohlad nic zvlastne, potom som ocistil kladivko olejom, cele som to prestriekal a ono to jede uz OK :) Dufam ze aj za studeneho motora to pojde v pohode lebo ma uz asi trafi z toho " auta " . Tak asi tolko k tomu, Drzim Ti palce nech to cim skor spravis ;)

19.12.07, 18:27

Příspěvek 
karol279 píše:
Tento isty problem som ja riesil na mojej 120 tke, kupil som nove sviecky, kable - ziadny rozdiel( ale som rad ze to je nove ), potom som komplet vycistil karbec, vsetky trysky, komplet.. "slo" to stale tak isto.. pozrel som na AC pumpu- ta bola v pohode,bez bordelu a tak, uz som bol nervozny ze co s tym je.. Pozeral som rozdelovac, na prvy pohlad nic zvlastne, potom som ocistil kladivko olejom, cele som to prestriekal a ono to jede uz OK :) Dufam ze aj za studeneho motora to pojde v pohode lebo ma uz asi trafi z toho " auta " . Tak asi tolko k tomu, Drzim Ti palce nech to cim skor spravis ;)

Ty jsi přerušovač čistil olejem :?: :shock: :?: :shock:

Ten musí být dokonale čistý a suchý, ten vyčisti benzínem a nebo kup rovnou nový.

19.12.07, 18:34

Příspěvek 
Šemik píše:

Ty jsi přerušovač čistil olejem :?: :shock: :?: :shock:

Ten musí být dokonale čistý a suchý, ten vyčisti benzínem a nebo kup rovnou nový.

:shock: wau, a preco ma to vtedy nenapadlo?? jaaj :( tak sa asi pustim do cistenia.. diki za upozornenie kks aka hanba :oops:

19.12.07, 18:38
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
karol279 píše:

:shock: wau, a preco ma to vtedy nenapadlo?? jaaj :( tak sa asi pustim do cistenia.. diki za upozornenie kks aka hanba :oops:

jo musí bejt dokonale čistej jinak to cuká :wink:

19.12.07, 18:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:

jo musí bejt dokonale čistej jinak to cuká :wink:

ja som si nevsimol zeby to nejak cukalo alebo nieco podobne.. bol som cely happy ze to konecne ide tak ako ma.. ci aj to je len nahoda ze to ide?

19.12.07, 18:42
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3