Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Lukáš píše: Jo jeste bych mozna mohl rict ze je za vyfukem videt na snehu cerny bordel.. jako proste spina, neni tam kat u toho auta.. ale nikdy to tak nedelalo.. az ted je videt takovy bordel za autem..
Napadlo mě ještě zkontrolovat rozdělovač - zda není palec příliš volný. Je zajímavé, že z výfuku jde bordel a svíčky jsou OK.
|
18.12.07, 15:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lukáš
|
byl jsem to zkouset tak ze jsem chtel odpojovat postupne ty kabely od svicek, sednu do auta a chci nastartovat, ale samozrejme uz mi ani nastartovat nejde a to jsem jeste nic neodpojil... je to divne... zacinam mit obavy z te vody, ona unika, pod autem mam trochu vody nalete.. ale to je z chladice... kdyby unikala do motoru tak je emulze pod vickem ne? A mohl bych to pozorovat i na hladine oleje, olej jsem ted meril a je tam porad stejne uprostred na te tycce s kterou se to meri.. Je to fakt jakesikk divne..
|
18.12.07, 16:02 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Lukáš píše: byl jsem to zkouset tak ze jsem chtel odpojovat postupne ty kabely od svicek, sednu do auta a chci nastartovat, ale samozrejme uz mi ani nastartovat nejde a to jsem jeste nic neodpojil... je to divne... zacinam mit obavy z te vody, ona unika, pod autem mam trochu vody nalete.. ale to je z chladice... kdyby unikala do motoru tak je emulze pod vickem ne? A mohl bych to pozorovat i na hladine oleje, olej jsem ted meril a je tam porad stejne uprostred na te tycce s kterou se to meri.. Je to fakt jakesikk divne..
no jestli dáš do pořádku VN napětí a akumulátor tak to mlže být i čerpadlem nebo palivovým filtrem, dodává ti malý tlak za dobu otevření trysek se tam dostane málo paliva a pak budeš kuckat a střílet, zrovna to mám před barákem už z toho zblbli a zmrzli a tak mi to na laně přitáhli miloš
|
18.12.07, 21:11 |
|
|
karol279
|
Tento isty problem som ja riesil na mojej 120 tke, kupil som nove sviecky, kable - ziadny rozdiel( ale som rad ze to je nove ), potom som komplet vycistil karbec, vsetky trysky, komplet.. "slo" to stale tak isto.. pozrel som na AC pumpu- ta bola v pohode,bez bordelu a tak, uz som bol nervozny ze co s tym je.. Pozeral som rozdelovac, na prvy pohlad nic zvlastne, potom som ocistil kladivko olejom, cele som to prestriekal a ono to jede uz OK Dufam ze aj za studeneho motora to pojde v pohode lebo ma uz asi trafi z toho " auta " . Tak asi tolko k tomu, Drzim Ti palce nech to cim skor spravis
|
19.12.07, 18:27 |
|
|
Šemik
|
karol279 píše: Tento isty problem som ja riesil na mojej 120 tke, kupil som nove sviecky, kable - ziadny rozdiel( ale som rad ze to je nove ), potom som komplet vycistil karbec, vsetky trysky, komplet.. "slo" to stale tak isto.. pozrel som na AC pumpu- ta bola v pohode,bez bordelu a tak, uz som bol nervozny ze co s tym je.. Pozeral som rozdelovac, na prvy pohlad nic zvlastne, potom som ocistil kladivko olejom, cele som to prestriekal a ono to jede uz OK Dufam ze aj za studeneho motora to pojde v pohode lebo ma uz asi trafi z toho " auta " . Tak asi tolko k tomu, Drzim Ti palce nech to cim skor spravis
Ty jsi přerušovač čistil olejem
Ten musí být dokonale čistý a suchý, ten vyčisti benzínem a nebo kup rovnou nový.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.12.07, 18:34 |
|
|
karol279
|
wau, a preco ma to vtedy nenapadlo?? jaaj tak sa asi pustim do cistenia.. diki za upozornenie kks aka hanba
|
19.12.07, 18:38 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
karol279 píše: wau, a preco ma to vtedy nenapadlo?? jaaj tak sa asi pustim do cistenia.. diki za upozornenie kks aka hanba
jo musí bejt dokonale čistej jinak to cuká
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.12.07, 18:40 |
|
|
karol279
|
Sadra17 píše: jo musí bejt dokonale čistej jinak to cuká
ja som si nevsimol zeby to nejak cukalo alebo nieco podobne.. bol som cely happy ze to konecne ide tak ako ma.. ci aj to je len nahoda ze to ide?
|
19.12.07, 18:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|