Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 06:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 motor 781.136B - netáhne 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
cyz píše:
slovacek.milos: Nojo, člověče, to je pravda - na sítko pod čerpadlem jsem úplně zapomněl i přesto že jsem tento problém nedávno řešil na jiném fávu :oops: zkusím to, tlak teda asi nijak nezměřím....nebo kolik stojí tlakoměr? Asi to vyřeším tak jako u měřiče komprese - v servisu po mě chtěli za změření tlaků 300, měřič stojí 250 :) tak si radši koupím ten měřič

no já to řeším taky vykoumal jsem to hydraulika rohatec tam mají všechno ty budíky od 17O do 35O 1-4 atm i různé trubičky na napojení máš to i hydraulika uherský ostroh, já si teda koupím ten drahý ty hejblátka tam plavou v kapalině tak i něco vydrží , já chci i neco na podtlak naftového potrubí, třeba una tam se ucpávají sací koše a tahá ti to pořád naftu spátky, měníš filtry a pořád stejná závada, nebo prostě změřit stav naftového potrubí, jestli nafta dotéká nebo je podtlak trvalý, sdi má spětný ventil v sacím koši a při jeho závadě máš taky dostartováno, umím spravit jinak ve škodárně 37OO kč miloš

24.12.07, 14:32
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Můžeš mi pls. napsat kde to v tom Ostrohu je jestli víš? Asi tam zajedu, mám to kousek a kdyžtak i do toho rohatce.

24.12.07, 14:42
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
cyz píše:
Můžeš mi pls. napsat kde to v tom Ostrohu je jestli víš? Asi tam zajedu, mám to kousek a kdyžtak i do toho rohatce.

v ostrohu u hospody doprava a pak po pravé straně asi 2OO m je to ještě odbočka před diaskou a v rohatci až na konci jak je atorenova doprava a 15O metrů poslední budova, třeba na výrobu hadic jsou levnější skoro o půlku a hadici na klimu za kterou chtějí v citroenu 6OOO ti udělají za 3OO miloš

24.12.07, 15:08

Příspěvek 
Teď jsem to trochu nepochopil.....kterou hospodu máš na mysli? Osmek nebo až tam dál jak je ta diskotéka? Před diaskou doprava ve směru od UH to je odbočka jakoby do centra ostrohu a na Mor. Písek - tu myslíš? Nebo u toho Osmeku a tam mezi baráky?

24.12.07, 15:24
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
cyz píše:
Teď jsem to trochu nepochopil.....kterou hospodu máš na mysli? Osmek nebo až tam dál jak je ta diskotéka? Před diaskou doprava ve směru od UH to je odbočka jakoby do centra ostrohu a na Mor. Písek - tu myslíš? Nebo u toho Osmeku a tam mezi baráky?

tu mezi baráky miloš

24.12.07, 16:19
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2