já teda nemám s motory žádné zkušenosti, ale když se zamažu od oleje nebo něčeho podobného, umyju se technickým benzínem, jde to i nitro ředidlem.. byl by problém to vyčistit takto? třeba ten blok i ponořit...
Jeje byls rychlejsi Nitro nepomaha, Kris mi tez radil ten technicak, ale momentalne nemam doma asi
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
30.12.07, 21:54
Reklama
Reklama
patrik-hp
Matthes píše:
Vít Široký píše:
já teda nemám s motory žádné zkušenosti, ale když se zamažu od oleje nebo něčeho podobného, umyju se technickým benzínem, jde to i nitro ředidlem.. byl by problém to vyčistit takto? třeba ten blok i ponořit...
Jeje byls rychlejsi Nitro nepomaha, Kris mi tez radil ten technicak, ale momentalne nemam doma asi
Nalej tam arvu nechto odmočit a pak to opláchni hadicí a pořádně profoukej vzduchem....A máš klíd...Už při tom prostříkávání uvidíš,jestli je vše průchozí...
30.12.07, 23:34
Vít
Hluchoň
ještě by možná mohlo pomáhat oleják, ředidlo S6006, to olej rozpouští taky
30.12.07, 23:36
Ondras83
já sem čistil zanešený drážky na kroužky v pístech tak, že sem je přes noc namočil do petráku, ráno sem přišel, profouk kompresorem a OK (pro jistotu sem je ještě projel šroubovákem, ale to ty neuděláš v bloku :D )...můžeš to zkusi taky...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
31.12.07, 00:15
CROWACK
extra tuhej karbon na jáwě dostávám dolu acetónem, třeba to tady pude taky ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 46 návštevníků