|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
fux.dggn
|
VEJFUK FORD !!!
Zdarec, potřeboval bych co nejrychleji poradit, kde v okolí prahy (praha-západ...nejlíp) je nějaké vrakoviště, kde bych sehnal vejfukovou soustavu na Ford Sierra 2.0i r.v.91
MOC MOC DÍK
|
2.1.08, 22:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: VEJFUK FORD !!!
fux.dggn píše: Zdarec, potřeboval bych co nejrychleji poradit, kde v okolí prahy (praha-západ...nejlíp) je nějaké vrakoviště, kde bych sehnal vejfukovou soustavu na Ford Sierra 2.0i r.v.91
MOC MOC DÍK
já takové problémy řešim přes annonci koupím, najdu vrakec, přímo číslo kdo dělá jen fordy a pošlou mi to zásilkovou službou před barák miloš
|
3.1.08, 07:38 |
|
|
fux.dggn
|
slovacek.milos píše: já takové problémy řešim přes annonci koupím, najdu vrakec, přímo číslo kdo dělá jen fordy a pošlou mi to zásilkovou službou před barák miloš
Moc dík, já už jeden vrakec našel a tyhle díly sou dost drahý. Udělám to tak, že si tu fejfukovou soustavu vyrobímě. Ohýbačku na roury mame, tak si koupíme rouru o stejnym průměru, naohybáme jí podle toho shnilýho šrotu, co máme už sundanej z auta. Pak navaříme příruby, držáky a je to. akorát nevim co s KATem asi ho přeskočíme
|
3.1.08, 12:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fux.dggn píše: slovacek.milos píše: já takové problémy řešim přes annonci koupím, najdu vrakec, přímo číslo kdo dělá jen fordy a pošlou mi to zásilkovou službou před barák miloš Moc dík, já už jeden vrakec našel a tyhle díly sou dost drahý. Udělám to tak, že si tu fejfukovou soustavu vyrobímě. Ohýbačku na roury mame, tak si koupíme rouru o stejnym průměru, naohybáme jí podle toho shnilýho šrotu, co máme už sundanej z auta. Pak navaříme příruby, držáky a je to. akorát nevim co s KATem asi ho přeskočíme
nám to ohýbání moc nešlo, ohneš to víc o centák a si někde jinde, já zas kupuji varná topenářská kolena a tak to zmastím, začnu u katu a pomalu zobu ceočkem ty kolena a trubky, pak to sdělám zavařím a namontuji miloš
|
3.1.08, 14:53 |
|
|
barton
|
kdyby ses pustil do práglu (na kraj) ,tak v michli je areál a tam ty vejfuky opravujou a vyráběj,tak se můžeš zeptat.Je to když přijedeš do krče a pokračuješ kolem metra kačerov a furt rovně,je tam SOU Ohradní a kousek odtamtud to je,mapy ti pomůžou
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
3.1.08, 20:04 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|