|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Řídící jednotka 1,3 BMM....asi v pytli
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Řídící jednotka 1,3 BMM....asi v pytli
čawec...tak sem s lítostí zjistil, že mám asi v pyči řj....postačí, když ji vrazim přes noc do mražáku a pak se znova naprogramuje ???
mě se to auto porád nezdá, no a čet sem příspěvek od miloše, že jednotka nehlásila chyby, hodnoty OK a přesto byla špatná no a myslim, že to je i můj případ....dyštak by tam pásla jednotka i z favorita BMM ???? (van plus)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
3.1.08, 20:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Řídící jednotka 1,3 BMM....asi v pytli
Ondras83 píše: čawec...tak sem s lítostí zjistil, že mám asi v pyči řj....postačí, když ji vrazim přes noc do mražáku a pak se znova naprogramuje ??? mě se to auto porád nezdá, no a čet sem příspěvek od miloše, že jednotka nehlásila chyby, hodnoty OK a přesto byla špatná no a myslim, že to je i můj případ....dyštak by tam pásla jednotka i z favorita BMM ???? (van plus)
jestli ji máš tam kde píšeš tak se to samé do ní naprogramuje, akorát nesmíš kombinovat s imem a bez ima, já mám zrovna jednu potvoru tam uděláš základní nastavení jede startuje a ráno hotovo zblblá dělá si co chce no uvidíme jestli ji dlouhodobý odpočinek nějak pomůže, podle mě je jediná diagnostika hodit to na druhý motor miloš
|
3.1.08, 21:26 |
|
|
Ondras83
|
Re: Řídící jednotka 1,3 BMM....asi v pytli
slovacek.milos píše: Ondras83 píše: čawec...tak sem s lítostí zjistil, že mám asi v pyči řj....postačí, když ji vrazim přes noc do mražáku a pak se znova naprogramuje ??? mě se to auto porád nezdá, no a čet sem příspěvek od miloše, že jednotka nehlásila chyby, hodnoty OK a přesto byla špatná no a myslim, že to je i můj případ....dyštak by tam pásla jednotka i z favorita BMM ???? (van plus) jestli ji máš tam kde píšeš tak se to samé do ní naprogramuje, akorát nesmíš kombinovat s imem a bez ima, já mám zrovna jednu potvoru tam uděláš základní nastavení jede startuje a ráno hotovo zblblá dělá si co chce no uvidíme jestli ji dlouhodobý odpočinek nějak pomůže, podle mě je jediná diagnostika hodit to na druhý motor miloš
já to ještě nechám...jde mi o to, že to prostě asi stejně nejde od spoda tak jak by mělo a hůř to startuje telpý...kouří to, jak kdyby to bylo bohatý, ale budem to řešit, až se vyhodí LPG...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.1.08, 17:21 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|