|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Jak poznat upravený motor?
Autor |
Zpráva |
varok
|
Chtěl bych se zeptat jak poznám jestli mám v autě upravený motor. Auto je fáčko 94 BMM 50kW. V bazaru mi nic o upraveném motoru nic neřekli. Na hlavě motoru je vyraženo MOTOR excel TUNING a i po celém autě jsou tyhle nápisy. Je možné poznat jestli je motor upravený aniž bych ho rozebral? Má trošku nepravidelný volnoběh, ale jinak v pohodě. Předem díky za odpovědi.
|
9.12.07, 18:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
no upravy poznas jedine tym, ze auto jede lip, alebo ohladanim vnutornosti vozu :)
motorexcel tusim robi vacky. to by mozno slo zmerat, ci je tam seria, alebo ostra vacka... ci je lestena hlava / sanie sa dozvies jedine po demontaxi strekovacky...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
9.12.07, 19:02 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Jak poznat upravený motor?
varok píše: Chtěl bych se zeptat jak poznám jestli mám v autě upravený motor. Auto je fáčko 94 BMM 50kW. V bazaru mi nic o upraveném motoru nic neřekli. Na hlavě motoru je vyraženo MOTOR excel TUNING a i po celém autě jsou tyhle nápisy. Je možné poznat jestli je motor upravený aniž bych ho rozebral? Má trošku nepravidelný volnoběh, ale jinak v pohodě. Předem díky za odpovědi.
najdi si na internetu a tu firmu kontaktuj, oni ti řeknou, já jsem tak měl nějakého formana, nějaké výrobní družstvo poslali mi dokumentaci miloš
|
9.12.07, 19:05 |
|
|
patrik-hp
|
|
9.12.07, 20:11 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
a jak to ide? skusal si porovnat s ostatnymi fackami?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
9.12.07, 21:12 |
|
|
varok
|
Je to trošku živější než jiné fáčka. Alespoň se mi zdá. Předtím sem měl normální fáčko karbec, a tohle fáčko je opravdu tahoun. Ovsem ted mam 50kW a predtim jsem mel 43kW, tak nevim.
|
10.12.07, 19:53 |
|
|
Nepér
|
Myslím, že na základě VIN auta, nbo čísla motoru by v Motor Excelu mohli dohledat nějakej papír o tom...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
10.12.07, 20:32 |
|
|
varok
|
Tak jsem napsal email do firmy Excel-Motor. Pan Čepek mi napsal ať mu napíšu číslo, které je vyražené na hlavě motoru. Psal jsem mu před vánocemi a ještě se neozval. Tak zatím nevím.
|
4.1.08, 19:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|