Autor |
Zpráva |
dobrman
|
felda 1,3MPi
Zdravím!
může někdo pomoc? mám feldu 1,3MPi - začala mi při volnoběhu chcípat , ale to jen třeba při podřazování. ale ted mi ani nenastartovala. při otočení kličku čerpadlo nasaje , motor protáčí .... a nic - prostě nenaskočí. čím by to mohlo být?
|
9.7.08, 07:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vyndej svíčky a sleduj jestli hážou jiskru a jestli je cítit benzín
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.7.08, 09:23 |
|
|
dobrman
|
jsou tam svíčky?
|
9.7.08, 10:15 |
|
|
Jarda S.
|
jj sou dobře maskovaný pod zapalovací lištou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.7.08, 10:17 |
|
|
Kristensen
|
Já teda nevim ale ať přemýšlím jak přemýšlím tak jsem snad ještě benzinový motor bez zapalovací svíčky neviděl Leda že by je někdo oddělal
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
9.7.08, 10:25 |
|
|
Jarda S.
|
Kristensen píše: Já teda nevim ale ať přemýšlím jak přemýšlím tak jsem snad ještě benzinový motor bez zapalovací svíčky neviděl Leda že by je někdo oddělal
já viděl ale to byli dvoutakty který točily přes 20 000 otáček tam byl akorát nažhavenej drátek
|
9.7.08, 10:27 |
|
|
dobrman
|
no tak ! nesmějte se mi! jsem ohledně tohoto totální laik! ale po obědě to zkusím!
|
9.7.08, 10:38 |
|
|
gokralik
|
dobrman píše: no tak ! nesmějte se mi! jsem ohledně tohoto totální laik! ale po obědě to zkusím!
Ty svíčky nejsou voskové....jen tak pro upřesnění.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
9.7.08, 10:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
vag odešla ti lambáda nebo klapa je těžce zaneřáděná miloš
|
9.7.08, 13:34 |
|
|
fatal
rejpal
|
A co hallova sonda?
|
9.7.08, 13:35 |
|
|
axo
|
Re: felda 1,3MPi
dobrman píše: Zdravím! může někdo pomoc? mám feldu 1,3MPi - začala mi při volnoběhu chcípat , ale to jen třeba při podřazování. ale ted mi ani nenastartovala. při otočení kličku čerpadlo nasaje , motor protáčí .... a nic - prostě nenaskočí. čím by to mohlo být? možno to bejt hallův snímač (snímač otáček a polohy kliky je na převodovce nad spojkou) nebo čidlo teploty vody (na termostatu může ukazovat vysokou teplotu motoru a při studeném startu neobohatí směs tudíš nechytne) lambda tom není. Jede i bez lambda sondy akorád míň jede avć žere Nejlepší řešení di na WAGa.
|
18.7.08, 08:25 |
|
|
kwiko
|
Lambada to moze byt - extremne bohata zmes zasadzi sviecky a nenastartujes. (problem BMM pick-up = dakujem za tip milosovi) Podobne sposobi aj cidlo a klapka. Ale to vidiet ked ocistis sviecky. Teoreticky moze byt aj antenou ima.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
18.7.08, 09:39 |
|
|
axo
|
kwiko píše: Lambada to moze byt - extremne bohata zmes zasadzi sviecky a nenastartujes. (problem BMM pick-up = dakujem za tip milosovi) Podobne sposobi aj cidlo a klapka. Ale to vydiet ked ocistis sviecky. Teoreticky moze byt aj antenou ima. Jestli to je teda lambadou tak když ji otpojíš tak to musí fungovat protože bez lambdy to jede skoro normálně
|
18.7.08, 09:42 |
|
|
kwiko
|
axo píše: Jestli to je teda lambadou tak když ji otpojíš tak to musí fungovat protože bez lambdy to jede skoro normálně
Tak jak vravis, len nakoniec mozes menit so sondou aj katalyzator :d
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
18.7.08, 09:56 |
|
|
axo
|
kwiko píše: axo píše: Jestli to je teda lambadou tak když ji otpojíš tak to musí fungovat protože bez lambdy to jede skoro normálně Tak jak vravis, len nakoniec mozes menit so sondou aj katalyzator :d Lambada s katalizatorem nema nic společnýho teda u f 1.3 mpi
|
18.7.08, 09:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|