šrob pre výmeník voda/olej
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
šrob pre výmeník voda/olej
keby náhodou tak na sraze kúpim ten šrob pre výmeník voda/olej pre Fav/Fel blok...
500czk za neho nedám, tak max 300czk aj s tou matkou...
mám známeho sústužníka, ale u neho je čakacia doba cca 1rok
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.7.10, 13:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kdyby měl někdo navíc tak bych taky jeden uživil
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.7.10, 13:24 |
|
|
darklord
|
takze chalanisko vypytal petrikilo?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
20.7.10, 14:20 |
|
|
michalkatka
|
darklord píše: takze chalanisko vypytal petrikilo?
nooo, 500czk...
|
20.7.10, 15:04 |
|
|
Milan+
|
Pokud ty šrouby ještě scháníte,pošlete mi někdo výkres s rozměry a mohu je udělat.
|
5.9.10, 16:16 |
|
|
škodař
|
hodtě jsem někdo foto myslím že by šla sehnat i nějaká náhražka ze zemědělství
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
5.9.10, 21:26 |
|
|
michalkatka
|
už mám, takže tento inzerát je vlastne neaktuálny....
|
6.9.10, 10:24 |
|
|
varok
|
Kdo potřebuje ten šroub, raději si sežeňte šikovného soustružníka. Ten vám to udělá za pár korun, pět kil za posraný šroub, to je zlodějina
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
6.9.10, 10:44 |
|
|
michalkatka
|
tiež si mysím, ešte matka a samotný výmenník...
|
6.9.10, 10:46 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
varok píše: Kdo potřebuje ten šroub, raději si sežeňte šikovného soustružníka. Ten vám to udělá za pár korun, pět kil za posraný šroub, to je zlodějina
no ale kde sehnat nějakej výkres ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.9.10, 13:34 |
|
|
varok
|
A není někde na netu popis nějaké závodní verze favorita, nebo podobně? Nebo to myslíte ten šroub, který je pod olejovým filtrem? A co kdyby jste si vytáhli ten původní šroub, popř. na vrakáči a podobně koupili jiný a podle toho si nakreslili, jak to má vypadat? A když dáte na šroub pod filtrem odbočku, to je přívod do chladiče a kde je zpátečka?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
7.9.10, 12:49 |
|
|
michalkatka
|
varok píše: A není někde na netu popis nějaké závodní verze favorita, nebo podobně? Nebo to myslíte ten šroub, který je pod olejovým filtrem? A co kdyby jste si vytáhli ten původní šroub, popř. na vrakáči a podobně koupili jiný a podle toho si nakreslili, jak to má vypadat? A když dáte na šroub pod filtrem odbočku, to je přívod do chladiče a kde je zpátečka?
technické výkresy sa pomerne ťažko zháňajú, popis máš hocikde, ale výkres s presnými rozmermi, pevnosť materiálu a pod. ti hocikto len tak nedá...
keď si predstavíš závit kam šroubuješ olejový filter tak tú tyčky vytiahneš a namiesto nej zašroubuješ inú, tú čo už mám, na to sa nasadí ten výmenník, zatiahne matkou a na to celé sa nasadí samotný filter, na výmeníku sú nátrubky na vodu, zapája sa to na malý okruh, pozri šemikovu garáž tam to má.
šroub vyzerá takto.
|
7.9.10, 13:42 |
|
|
varok
|
Teď jsem to z popisu nějak nepochopil. Na tu trubku se dá výměník? Vždyť výměník je v podstatě chladič, ne? Nebo myslíš asi nějakou odbočku na chladič, ne? A toi se tedy i vstup i výstup zapojuje na tu samou trubku? Já bych dal soustružníkovi origo šroub, ať mi ho prodlouží a udělá do něho tu díru.
|
7.9.10, 18:11 |
|
|
škodař
|
tak myslím že výroba není problém
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
7.9.10, 19:07 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Varok: dopln si vzdelani, je to vymenik olej-voda, kterej se skutecne nasroubuje celej pod filtr, olej se nikam neodvadi, naopak - do vymeniku se napoji voda.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
7.9.10, 20:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|