Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 03:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 problém s tahem felície 
Autor Zpráva
Příspěvek problém s tahem felície
Ahoj lidi potřebuji pomoc s problémem mám felicii1,3 combi a stalosemi že jsem normálně jel přejížděl jsem přejezd a hned potom my spadl výkon motoru a teď to je jako když táhnu za sebou auto. Prostě motor nemá výkon na volnoběh běží normálně jde i do otáček ale jakmile zařadím tak to prostě stratí výkon .Spojka to není a nevím co by to mohlo být. Prosím poraďte

6.3.06, 20:15
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: problém s tahem felície
Miky píše:
Ahoj lidi potřebuji pomoc s problémem mám felicii1,3 combi a stalosemi že jsem normálně jel přejížděl jsem přejezd a hned potom my spadl výkon motoru a teď to je jako když táhnu za sebou auto. Prostě motor nemá výkon na volnoběh běží normálně jde i do otáček ale jakmile zařadím tak to prostě stratí výkon .Spojka to není a nevím co by to mohlo být. Prosím poraďte

ja bych se podival, jestli ti tím otresem na tom prejezdu nekde nevypadl nejaky konektor, nebo tak neco. Byla by asi hodne velka nahoda kdyby se ti presne v okamziku kdy si jel pres ten prejezd neco zkazilo.

6.3.06, 21:58
Příspěvek doplnění
Díky za radu s tou elektrikou ale mám vše v pořádku. ještě to doplním . Auto my normálně táhne při menších otáčkách ale jakmile se zvednou otáčky nebo když přidám víc plin okamžitě to ztratí výkon. Malé kopečky které jsem dříve vyjížděl na 4ku tak teď mám co dělat na 2ku. ale pokud je rovinka tak to jede dobře´. Nevím jsem s toho pipi. díky

7.3.06, 08:21
Příspěvek 
Já bych to viděl na špatný snímač klepání. Asi se nějak uvolnil nebo tak něco. Když vysílá špatný signály tak řj sníží hodně předstih a výkon jde okamžitě pryč. Někdy prý jako klepání hlásí i rány od vytahaného rozvodového řetězu. To se na Vagu nemusí v paměti projevit jako závada a auto nejede.

7.3.06, 09:25
Příspěvek 
ucpany vyfuk? ucpany benzinovy filtr?

9.3.06, 08:40
Příspěvek 
vici píše:

mam stejmej problem, ale typuji to na kat, protoze mama natankovala special, ze byl levnejsi..... :roll:

9.3.06, 10:05
Příspěvek 
vici píše:

kde ma 1.3bmm paliv. filtr?, kdyz nema na pred cerpadlem, jak treby favo.....

9.3.06, 10:07
Příspěvek 
Hnedka za čerpadlem za nádrží, vlez pod auto a u nádrže je stříbrný váleček, tak to je ono.

9.3.06, 10:51

Příspěvek 
musis dat dolu (nebo aspon snizit tak o 30 cm) nadrz - je k tomu pristup uplne nahovno, ale da se to zvladnout za pul hodky

9.3.06, 13:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek 
díky za rady zkusím to taky mám tušení na fýfuk nebo filtr uvidím snad se to vyřeší díky, Kdyby byl katík v prdeli myslíte že by to mělo takový vliv
díky

9.3.06, 21:22
Příspěvek 
díky za rady zkusím to taky sem měl tušení na vyfuk nebo filtr. myslíte si že by katík udělal takovou neplechu????????????

9.3.06, 21:23

Příspěvek 
ne - ten altik to je nesmysl

10.3.06, 00:53

Příspěvek 
kdyby to byl kat tak auto nejede skoro vubec auto by se dusilo, spis bude neco bud s cidlem natoceni kalpky ci cidlem otacek bude neco s alektronikou ERJ nechce obohacovat mozná skousit dat na diagnostiku a nebo skouset odpojovat jednotlivý čidla.

10.3.06, 09:10

Příspěvek 
zkus vymenit ty filtry (i kdyz v tom to zrejme nebude), upevni a ukostri vsechnÿ kontakty v elektrice a uvidis. Ale asi budes muset jen stejne na diognostiku - tak ti hned reknou co je spatne - asi to bude neco ve smesovaci, vstrikovaci tryska nebo tak. Co to vubec je - jednobod nebo 4bod?

10.3.06, 09:39

Příspěvek Re: problém s tahem felície
:cry: Také to mám , auto jelo a najednou ztratí výkon a nejede,prý to je nějaká sonda, cena je cca 700.Také jsem přejela žel. přejezd. :cry:

21.11.11, 13:58
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další