Autor |
Zpráva |
Dr Meduza
|
K cemu je na skodovackym motoru to viko pod svickama ?
Hoj, co je pod tim vikem co je na motoru pod svickama ? (takovy ovalny po cely sirce bloku)
me to tak napadlo, k cemu to slouzi
|
4.5.07, 20:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Za nim sou tycky, ktery tlacej do vahadel kuli otvirani ventilu, pod tyckama sou este takovy valecky, ktery kopirujou pohyb vacky ...
Proste vacka zatlaci do valecku, ten zvedne tycku, ta otoci vahadlem a to stlaci ventil dolu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
4.5.07, 21:00 |
|
|
Dr Meduza
|
aha takze to je tam k tomu, kdyz se tam dava vacka a ty veci okolo ?
|
4.5.07, 21:09 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No, kdyz menis vacku, musis tycky a hlavne valecky vyndat, jinat bys vacku nevyndal, valecky by spadly o kousek dolu a zablokovaly vacici
|
4.5.07, 21:22 |
|
|
Dr Meduza
|
No me jenom zajmalo k cemu to tam je a co je za tim
Ted uz sem spokojenej
Ale stejne se tam asi nekdy podivam
|
4.5.07, 21:25 |
|
|
jindra
|
Dr Meduza píše: No me jenom zajmalo k cemu to tam je a co je za tim Ted uz sem spokojenej Ale stejne se tam asi nekdy podivam
nebuď zvědavý ,pokud ti okolo toho víka neteče olej tak si buď jistý že když to sundáš a nedáš nové těsnění nebo to španě
dotáhneš tak potom poteče.ale pokud by ti stačila fotka múžu ji sem zítra dát ,jeden motor mám rozebraný
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
4.5.07, 22:49 |
|
|
Dr Meduza
|
no tak spis prosakuje, ale jenom malinko
a jestli mas fotku, tak to bych rad
|
4.5.07, 22:53 |
|
|
jindra
|
Dr Meduza píše: no tak spis prosakuje, ale jenom malinko a jestli mas fotku, tak to bych rad
zítra ti to vyfotím .ale pokud ti to prosakuje tak tam časem stejně musíš ,nové těsnění a radši přilepit (silikon, loctitle ) lepidlem na motory. a hlavně dotahovat s citem je to jen plech
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
4.5.07, 23:02 |
|
|
Thobiash
|
jindra píše: Dr Meduza píše: no tak spis prosakuje, ale jenom malinko a jestli mas fotku, tak to bych rad zítra ti to vyfotím .ale pokud ti to prosakuje tak tam časem stejně musíš ,nové těsnění a radši přilepit (silikon, loctitle ) lepidlem na motory. a hlavně dotahovat s citem je to jen plech
Pasuje tam hliníkový víko z Favorita, který se neprohejbá a výborně těsní...
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
4.5.07, 23:12 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ale on ma favorit
|
5.5.07, 08:17 |
|
|
Kristensen
|
No já mám taky dojem že má Fávo
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.5.07, 08:27 |
|
|
Thobiash
|
Kristensen píše: No já mám taky dojem že má Fávo
...sem to nikde nevyčet´, tak nevim............a když už, tak bych napsal na Fa motoru, Favoriťáckým, ale ne "....na škodováckým..." - to se mi vybaví 105-Rapid...
Esli jde o Favo tak samozřejmě pardon Jindra taky napsal, že to je jenom plech...
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
5.5.07, 08:32 |
|
|
jindra
|
Kristensen píše: No já mám taky dojem že má Fávo
tak tose taky omlouvám ale nikde nemá žádnou zmínku
Škoda 742 Forever Team
|
5.5.07, 09:37 |
|
|
škodař
|
Thobiash píše: jindra píše: Dr Meduza píše: no tak spis prosakuje, ale jenom malinko a jestli mas fotku, tak to bych rad zítra ti to vyfotím .ale pokud ti to prosakuje tak tam časem stejně musíš ,nové těsnění a radši přilepit (silikon, loctitle ) lepidlem na motory. a hlavně dotahovat s citem je to jen plech Pasuje tam hliníkový víko z Favorita, který se neprohejbá a výborně těsní... ALE RÁDO PRASKÁ
|
5.5.07, 21:31 |
|
|
Šemik
|
škodař píše: Thobiash píše: jindra píše: Dr Meduza píše: no tak spis prosakuje, ale jenom malinko a jestli mas fotku, tak to bych rad zítra ti to vyfotím .ale pokud ti to prosakuje tak tam časem stejně musíš ,nové těsnění a radši přilepit (silikon, loctitle ) lepidlem na motory. a hlavně dotahovat s citem je to jen plech Pasuje tam hliníkový víko z Favorita, který se neprohejbá a výborně těsní... ALE RÁDO PRASKÁ
No to víš, nesmíš ty čtyři M6 matičky zarvat jak středovou matici na poloose kyvky
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
6.5.07, 08:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|