Nechápu co máte proti HTP motoru
Autor |
Zpráva |
Nepér
|
Nojo, jede sice 160, ale točí tolik otáček, že má člověk strach, že to vyskočí.
A o vrcholu krouťáku se nedá mluvit, je to totálně plochý. Nejede to v žádných otáčkách. Fávo, když se roztočí, má aspoň náznak vyššího tahu, tohle jede pořád stejně. Ale zase to zrychluje až do těch 160.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
6.6.08, 15:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
naše fábie zrychluje až do 180
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.6.08, 15:09 |
|
|
fatal
rejpal
|
Re: Nechápu co máte proti HTP motoru
Dawid130 píše: Tak hee ta fabie tě dá do kopce za každou cenu.
Kdybys nekecal, do kopce mou sériovou stodvácu nedaly ani silnější vozy, takže nějaká tříválcová těžká fóbie nemá šanci.
|
6.6.08, 15:14 |
|
|
Braver
|
2 Nepér:
Nevím co máš proti ploché křivce krouťáku. Vždyť to je pozitivní vlastnost! Si vem třeba křivku 1.8T
http://www.cimbu.cz/index.php?page=ecu&chip=35&lng=cze
takto vypada htp, ale to je atmosféra, ta nikdy plochou křivku mít nebude
http://www.cimbu.cz/index.php?page=ecu&chip=92&lng=cze
|
6.6.08, 15:15 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.6.08, 15:18 |
|
|
fatal
rejpal
|
Ondras83 píše: SLUNEČNICE STE NEVIDĚLI
No jo, když to musíš točit do 4000 aby to jelo... 742.12 je proti tomu nízkootáčkový motor.
|
6.6.08, 15:20 |
|
|
Nepér
|
Kdyby 4000, při 140 podle tachometru je tam snad ještě víc... na dálnici to prostě neni, do města by to šlo, ale nesmělo by se to tak točit, aby to vyjelo z křižovatky...
Plochá křivka je fajn, ale prostě se mi nelíbí, že to při roztočení nejede, respektive jede stejně jako při 3000 rpm.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
6.6.08, 15:21 |
|
|
Braver
|
Cituju Pavu ze skoda home : Co já jsem zjišťoval, u tohoto poškození se musí měnit celá hlava, nestačí jen ventily. Škodovka o problému ví a mění to v rámci kulance. Na současně vyráběných motorech je na hlavě úprava a ty už tímto problémem netrpí.
A nebylo to tim ze by motor pracoval ve vysokych otackach, naopak nastal pri podtaceni.Je videt ze se tady bavite o necem o cem jste moc necetli..
|
6.6.08, 15:28 |
|
|
bany.xf.cz
|
Re: Nechápu co máte proti HTP motoru
Dawid130 píše: Tak hee ta fabie tě dá do kopce za každou cenu. Jízdní vlastnosti? Prolítni zatáčku rychleji. Nerovnost je asi problém každého auta, pokud to není nějaká loď. 120 mají prodlém se na 160 dostat.
Já osobně problém nemám. Když chvilku držim plyn a počkám si, tak se tam dostace celkem v pohodě na tak starej motor.
A můžu ti říct, že jsem opravdu do kopce fábii dal! Když sem u toho byl, tak sem si to asi nevymyslel žejo. To je ale jedno, musel bys to vidět.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
6.6.08, 16:02 |
|
|
fatal
rejpal
|
Braver píše: Je videt ze se tady bavite o necem o cem jste moc necetli.
Pravda, my v tom jen jeli.
|
6.6.08, 16:04 |
|
|
Braver
|
Eh, to je presne ono. Vy se malem udelate kdyz predjedete nejaky auto, ale co kdyz ten co byl v te fabce proste jel pohodicku. Myslite, ze kazdy ma naladu se s nekym honit? Kazdej si nemusi honit ego tim jak to natrel o 20 let mladsimu autu.
2Fatal : Ja sem se bavil o problemu s ventily, ne o jizde. A je vhodne napsat v jake verzi HTP jsi jel, protoze jsou celkem 3.
|
6.6.08, 16:17 |
|
|
bany.xf.cz
|
Já se z toho nedělám Jenom jsem řek co sem zažil, když byla příležitost. Sám od sebe bych se tim nehclubil. A řidič nevypadal že by nechtěl závodit, když se mi přilepil na zadek a dělal že ho zdržuju. Když sem přidal, tak se chvíli držel ale pak už nemohl. Bylo to vidět.
Jinak já jsem jel i ve verzi 1,4 MPi. A mohl jsem se několikrát přesvědčit, že akcelerace neni tak velká jako u tý 125ky v který teď jezdim.
|
6.6.08, 16:20 |
|
|
Braver
|
Me se taky ve stare 120 zdalo jak skvele akceleruje a tak, jenze to byl jen subjektivni pocit...cim vetsi kraval, tim me pripadalo ze jedu rychleji Dalo se tim jezdit 90. Ale treba mas opravdu takovej skvelej kousek a ja ti ho moc preju!
|
6.6.08, 16:31 |
|
|
bany.xf.cz
|
Braver píše: Me se taky ve stare 120 zdalo jak skvele akceleruje a tak, jenze to byl jen subjektivni pocit...cim vetsi kraval, tim me pripadalo ze jedu rychleji Dalo se tim jezdit 90. Ale treba mas opravdu takovej skvelej kousek a ja ti ho moc preju!
No já to beru podle toho jak mě to zarazí do sedačky.
Je fakt že ta 1.4ka byla jako výcvikový vozidlo na autoškolu...
Jinak teď musim sklopit hlavu. Předjel mě mě před chvilkou Roomster. Ale byl rozjetej, tak nevim...
|
6.6.08, 16:32 |
|
|
Braver
|
Jo, je to mozny, ikdyz bych to u auta s 37 kW a 82 Nm kroutakem necekal.
Ted se divam do tve galerie a je to fakt peknej kousek. Ja jen abyste si nemysleli, ja mam skodovky rad vsechny, jen mi pripada na hlavu postavenej tenhle thread. Ty srovnani tady, to jsou nesmysly.
|
6.6.08, 16:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|