Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 05:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Favorit 1.3 MPi nestartuje 
Autor Zpráva

Příspěvek 
vsak hej to som uz pochopil proste treba kluc alebo RJ prestavit na ten kluc v ktorom je ten kod, no da sa zohnat este ta citacka? s nejakym klucom? videl som to uz aj oddelene od kluca cip aj citacka

11.5.08, 22:30
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
peterbn píše:
vsak hej to som uz pochopil proste treba kluc alebo RJ prestavit na ten kluc v ktorom je ten kod, no da sa zohnat este ta citacka? s nejakym klucom? videl som to uz aj oddelene od kluca cip aj citacka

čítačka je v spínačke samotný kód je nahratý v RJ...

http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/felicia?eshophledej=imo

12.5.08, 11:42
Mistr mechanik

Příspěvek 
peterbn píše:
a da sa to este zohnat ten snimac odniekial? najlepsie aj s klucom

z toho tě tak mrdne než to zpojízdníš, nejlepší cesta je tam natahat komplet elektroinstalaci z feldy vnitří i vnější s imobilizerem snímačem a orginál klíčem, žádné MPi bez ima nebylo, nic jiného jsem v životě neviděl, než řídící jednotka ima, kroužek,čip z klíčku přímo napojený u řj, já to udělat ale neumím, ale podle elktrických schémat to jde, vypnout imo to jsem nikdy nikde neviděl, činnost je taková pokud řídící jednotka nedostane odpověd od imobilizeru do dvou sekund po startu odpojí čerpadlo a vstřikování, jiskra jede dál, takže na LPG to pojede miloš

13.5.08, 16:32

Příspěvek 
no takze vec sa ma tak ze ten kamarat volal predajcovi a ze ta felda imo mala ale vraj to ide vypnut tak to bude prva moznost ktoru urobim, ta felda bola burana a motor bol ok bola burana zo zadu

13.5.08, 21:34
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
peterbn píše:
no takze vec sa ma tak ze ten kamarat volal predajcovi a ze ta felda imo mala ale vraj to ide vypnut tak to bude prva moznost ktoru urobim, ta felda bola burana a motor bol ok bola burana zo zadu

to je rada vraj to ide, no to se těším až napíšeš postup jak se ti to povedlo miloš

14.5.08, 17:32

Příspěvek 
no na to som zvedavy aj ja ci to vobec pojde ale ak pojde dam vediet ani ja sam nemam tusenie co s tym spravim pracujem uz na vyrobe kabla cakam len na suciastky buduci tyzden v pondelok by som sa mal do toho pustit do auta

14.5.08, 21:35
Profil ICQ

Příspěvek 
vedel by mi este niekto poradit, takze tu moznost vypnut imobilizer v RJ uz som vypustil da sa to ale je to drahsie ako zohnat spinaciu skrinku aj to sa mi uz podarilo zajtra idem po nu aj vsetko co k tomu patri, len sa chcem spytat ci je potom mozne sparovat iny kluc s inym kodom s RJ cez VAG, su s tym problemy? je to mozne?

18.5.08, 21:39
Profil ICQ

Příspěvek 
da sa zmenit kod v kluci podla RJ cez VAG?

18.5.08, 21:50
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
peterbn píše:
vedel by mi este niekto poradit, takze tu moznost vypnut imobilizer v RJ uz som vypustil da sa to ale je to drahsie ako zohnat spinaciu skrinku aj to sa mi uz podarilo zajtra idem po nu aj vsetko co k tomu patri, len sa chcem spytat ci je potom mozne sparovat iny kluc s inym kodom s RJ cez VAG, su s tym problemy? je to mozne?

páruje se klíč s řídící jednotkou imobilizeru a řídící jednotka motoru se k tomu přispůsobí a jak je to možné na slovensku to nevím v mladé boleslavi za určitých podmínek zjistit pin není problém, prostě tam budeš muset domastit tu řj,imo a snímací kroužek, vypnout imo že by bylo drahé je asi výhovorka, protože to nikdo neumí, škoda že sis dal MPi BMM je i bez ima miloš

18.5.08, 21:52
Mistr mechanik

Příspěvek 
peterbn píše:
da sa zmenit kod v kluci podla RJ cez VAG?

naprosto bez problému nahraješ jakýkoliv pin a kdykoliv změníš , v podstatě to fachčí tak že přečteš číslo řj,ima, podle toho se zjistí pin, ten nahraješ do klíče a přispůsobíš řj motoru a chytne a jede miloš

18.5.08, 21:57

Příspěvek 
takze uz mam kabel hotovy ale neviem ho pripojit do auta pretoze su na nom vystupy K-Line a L-Line, ten prvy K-Line som nasiel na RJ na pin 19, lenze na scheme tento pin je pripojeny na imobilizer a az z neho to ide na OBD2 no neviem kam pripojit L-Line, viete mi niekto poradit?

1.6.08, 10:17
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2