Autor |
Zpráva |
Jura
|
No hlavně teď problém sehnat ten šroub další...... hlavně nevím jakej ten tmel a jak ho tam přesně aplikovat....abych něco nezmrvil.... fakt byc htotiž nerad aby celá tato práce byla k ničemu a vono nakonec bylo lepší na to nešahat a dolívat 1L oleje na 3000km
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
25.5.08, 01:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
S tmelem nemám žádné zkušenosti, ale nechápu, proč s ním všichni blbnou. Proč těsnění dotěsňují ještě tmelem. Nevím jak je to u motoru 1.6, ale u stodvácy jsem nikdy tmel nepoužíval a nové těsnění mi nikdy neteklo.
|
25.5.08, 08:56 |
|
|
Jura
|
fatal píše: S tmelem nemám žádné zkušenosti, ale nechápu, proč s ním všichni blbnou. Proč těsnění dotěsňují ještě tmelem. Nevím jak je to u motoru 1.6, ale u stodvácy jsem nikdy tmel nepoužíval a nové těsnění mi nikdy neteklo.
Nevím no...píšou to v chytré knížce... tak na tom asi něco bude
|
25.5.08, 09:01 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jura píše: Nevím no...píšou to v chytré knížce... tak na tom asi něco bude
Tak to je jiná, pokud píšou o použití tmelu v chytré knížce, tak to udělej podle knihy.
|
25.5.08, 09:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fatal píše: S tmelem nemám žádné zkušenosti, ale nechápu, proč s ním všichni blbnou. Proč těsnění dotěsňují ještě tmelem. Nevím jak je to u motoru 1.6, ale u stodvácy jsem nikdy tmel nepoužíval a nové těsnění mi nikdy neteklo.
u 1.6 to tak je těsnění drahé a netěsní, já už ho něměním, vyčistím benzínkem nanesu červený silikon a nazdar bazar, nějak do toho víčka vrtat když nic neteče je akorát problém miloš
|
25.5.08, 09:13 |
|
|
Kristensen
|
Jura píše: fatal píše: S tmelem nemám žádné zkušenosti, ale nechápu, proč s ním všichni blbnou. Proč těsnění dotěsňují ještě tmelem. Nevím jak je to u motoru 1.6, ale u stodvácy jsem nikdy tmel nepoužíval a nové těsnění mi nikdy neteklo. Nevím no...píšou to v chytré knížce... tak na tom asi něco bude
No pokud je tam gumový těsnění v drážce tak tam ten tmel nematlej.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.5.08, 09:14 |
|
|
Jura
|
slovacek.milos píše: fatal píše: S tmelem nemám žádné zkušenosti, ale nechápu, proč s ním všichni blbnou. Proč těsnění dotěsňují ještě tmelem. Nevím jak je to u motoru 1.6, ale u stodvácy jsem nikdy tmel nepoužíval a nové těsnění mi nikdy neteklo. u 1.6 to tak je těsnění drahé a netěsní, já už ho něměním, vyčistím benzínkem nanesu červený silikon a nazdar bazar, nějak do toho víčka vrtat když nic neteče je akorát problém miloš
A jak to tam nanášíš? Jen zlehka potřít obě strany tím silikonem?
|
25.5.08, 09:31 |
|
|
Jura
|
Kristensen píše: Jura píše: fatal píše: S tmelem nemám žádné zkušenosti, ale nechápu, proč s ním všichni blbnou. Proč těsnění dotěsňují ještě tmelem. Nevím jak je to u motoru 1.6, ale u stodvácy jsem nikdy tmel nepoužíval a nové těsnění mi nikdy neteklo. Nevím no...píšou to v chytré knížce... tak na tom asi něco bude No pokud je tam gumový těsnění v drážce tak tam ten tmel nematlej.
Jak myslíš v drážce? Nic takovýho tam není co já vím
|
25.5.08, 09:32 |
|
|
Jura
|
Tady se můžete podívat...sou tam i ty ulomky dva co se vytáhlí zázrakem http://fetik.rajce.idnes.cz/Viko_ventilu/
Jinak víte nějaký e-shopy, kde se dají sehnat origo díly? Nedaří se mi sehnat ten šroub víka ventilů a do škodovky se mi moc nechce dycky řeknou že už se to nevyrábí šmejdi
|
25.5.08, 09:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jura píše: Tady se můžete podívat...sou tam i ty ulomky dva co se vytáhlí zázrakem http://fetik.rajce.idnes.cz/Viko_ventilu/Jinak víte nějaký e-shopy, kde se dají sehnat origo díly? Nedaří se mi sehnat ten šroub víka ventilů a do škodovky se mi moc nechce dycky řeknou že už se to nevyrábí šmejdi
sem ti psal zajdeš do škoda servis autorizovaný objednají, ten tmel hlavně dosucha omastit a lehce mázneš, ten olej prolíná nejvíc u rozdělovače jak to de na ten šálek, tuto závadu jsem nepořešil ani origo těsněním, a řeším jak píšu miloš
|
25.5.08, 09:59 |
|
|
patrik-hp
|
Jura píše: Kristensen píše: Jura píše: fatal píše: S tmelem nemám žádné zkušenosti, ale nechápu, proč s ním všichni blbnou. Proč těsnění dotěsňují ještě tmelem. Nevím jak je to u motoru 1.6, ale u stodvácy jsem nikdy tmel nepoužíval a nové těsnění mi nikdy neteklo. Nevím no...píšou to v chytré knížce... tak na tom asi něco bude No pokud je tam gumový těsnění v drážce tak tam ten tmel nematlej. Jak myslíš v drážce? Nic takovýho tam není co já vím
Juro ty tam nemáš těsnění?????????????????????????A teče ti olej z pod víka?A tys ho tak dotahoval až si utrhnul tu 6tku šroub...tak to se ti nedivim,když to nic netěsní že ti teče olej Asi ti to vyfotim,abys věděl co koupit a nepatlal tam nějaký hnusy
|
25.5.08, 10:10 |
|
|
Jura
|
Já tam těsnění měl ale bylo špatné a furt to prolínalo a to ještě za doby, kdy byli všechny šrouby OK....já sem si myslel, že když to dotáhnu trochu, že to třeba pomůže....no ale nevěděl sem že ty šrouby sou nadoraz, tak to dopadlo jak to dopadlo no...
Teď to mám doma čístím to krásně už jen sehnat ten šroub (a radši ještě jeden rezervní až to tam budu šroubovat:)) jo a ten tmel nebo co... Pak su zvědavej, jestli se ještě bude olej ztrácet, jestli ten 1litr na 3000 km bylo díky tomu těsnění nebo ne...
Jinak vyfoť mi co můžeš... budu jedině rád
|
25.5.08, 10:16 |
|
|
patrik-hp
|
|
25.5.08, 10:34 |
|
|