Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 05:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Otacky 1.3 Mpi 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Otacky 1.3 Mpi
toroles píše:
Nam jde spis o to, ze ty vstriky vypadaj nejak divne a urcite se v tom uz nejakej debilni anglan vrtal, jelikoz jsou vsechny prelepeny izolackou. Vypada to spis, ze ty vstriky jsou asi z jinyho auta. Proto vas Jirka zadal o tu fotku vstriku Mpi, abychom to mohli porovnat. Kdyby mel nekdo naladu a chvilku a vyfotil originaly, moc by nam to pomohlo. Dik

jsem ti poslal 3x foto není problém řekni co cheš nafotím jakýkoliv detail a pozdravuj mého kluka radka v anglii miloš

29.5.08, 20:50
Pspvek Reklama

Příspěvek Otacky 1.3 Mpi
Milosi diky, super detaily. Nemuzu si pomoct, ale na prvni pohled to vypada jinak. Tyhle "stekry" ke vstrikum na tvych fotkach jsou podle me trosku jiny, nez mam ja na aute. Mozna uz z toho blbnu, ale trochu jiny se mi zdaji. Kdybych alespon vedel, co s tim autem kdo delal. Zitra jedu na vrakoviste po skrtici klapku, novej svazek kabelaze, sani se vstriky a listu. pak uz to snad pojede. Jeste perlicku..dneska kdyz jsem obvolaval vrakoviste a ptal se po felicii 1.3 mpi, povim vam panove, to je hruza. "Dobry den, mate tam felicii 1.3 mpi?" "Jasne mame" Neda mi to a ptam se. " A jakej je v tom motor?" "Pockejte , ja se mrknu"....10minut..... Jo tak ten motor je benzinovej. "Dekuju, ale potrebuju vedet jakej motor, je to jednobodovej vstrik nebo vicebodovej?" "No to vite, to ja nevim, ja vam to rozebirat nebudu, to si musite rozebrat a zjistit sam" "Jo, tak dik" A takovyhle pripadu jsem mel dnes na telefonu asi 20. Fakt jsem vysilenej. Zatim diky a zitra podam hlaseni.

29.5.08, 21:09

Příspěvek 
oni pomalu nepoznaji benzin od dieslu...i kdyz jak kdo no...s temi vstriky mi jde o to ze tam proste na vsech 4 nekdo strihal draty...a ty konektory vypadaji jinak...proste mam pocit ze to tam nekdo dal z jineho auta...nikdo nevi co se s tim delo...poloha klapky nevim jak oproti vagu..ale ja na scaneru sem mel pri volnobehu 5...pak sem pridal o kousek..vylezlo treba na 8...a kdzy sem zase pomalu ubral..tak tam zustalo tech 8...a otacky jak prase...pak sem to parkrat proslapnul..zase tam bylo 5..a otacky uz pak litaly treba jen 1000...1100..ale stejne si to proste dela co chce... a zavady uz to zadne nepsie muj napad je ten...sehnat cele sani i se vstrikama a s klapkou..a hodit je tam...nenapada me co by tam jinak delalo takovouhle paseku..kolik to ma vubec milosi nastaveno otacek prio volnobehu.....jak bmm..750..zhruba.

29.5.08, 21:38
Profil ICQ

Příspěvek 
tak po dukladnejsi kontrole vstriky jsou spravne ty co tam maji byt...jinak uz vsechny komponenty po vymenovany porad to same..napada me pak uz jen jednotka ale tahle felda ma imo pokud by se pouzila jina jednotka taky z verze s imem pojede to nebo se musi programovat klic...a pripadne jak diky Jura

30.5.08, 19:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak vsechno povymenovano vstrikovaci lista kompletni kabelaz lambda jeste jina porad se to chova stejne..jedinne co zustalo tak snimac klepani a samotna jednotka a zapalovaci lista...ja teda uz nevim..vrtame se tu v mercedesech a felda dokaze takto zaskocit...co se tyka podtlaku...poslilovac sem odpojil. dale odvzdusneni nadrze..dale to male odvetrani z vika ventilu pod klapku ...a dale pak regulator tlaku paliva...vsechny tyhle podtlaky sem zkousel zablokovat hned u sani...beze zmen..tesneni pod sanim je nove..jiny podtlak sem nikde nenasel....muj jediny a asi posledni napad je teda samotna jednotka...dle cimbu..tohle cislo 441.0.4046-055.6, 047 906 030 N..na nasi jednotce je to presne ono...akorat to posledni pismenko my mame c..tady na cimbu je N..to ale myslim ze nei nejak dulezite..jinak to sedi...a je to ted jednotka bez ima...pokud koukam dobre...takze musime sehnat stejnou a pokud dobre chapu staci jen prehodit a mela by jet....nebo nekdo jiny napad nez ta jednotka milos tu psal ze se s tim setkal...tak nevim...diky Jura

31.5.08, 14:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Da se pripadne zamenit 40Kw a 50Kw jednotka tady se fakt spatne shaneji dily ne feldu tak kdyby treba byla moznost 40Kw tak bychom tam dali ji....je to zamenne...myslim samozrejmne obe bez ima...Jura

31.5.08, 22:39
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2