Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 06:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Vzduchovy filtr 
Autor Zpráva
rejpal

Příspěvek Re: Vzduchovy filtr
patrik-hp píše:
Bude to akorát víc řvát :)

No nevím, mi to nepřipadá, že by to více řvalo. Jen je více slyšet syčení (nebo sycení? :-) ) sytiče, v nekterých režimech je slyšet pískání vzduchu proudícího karbem. Ale decibely jsem neměřil, je to jen subjektivní dojem.

14.7.08, 14:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tak sičení nó.U někoho to sičí u někoho řve jako děravej vejfuk....Hlavně je to hluk navíc...tím jsem chtěl poukázat na jedinej tento přínos...jinak pokud to bude otevřený,pak to smysl má...Ale pochybuju,že z okruhovou,kopcovou verzí,někdo jezdí do práce a do školy každý den. :wink: ...

14.7.08, 14:47

Příspěvek 
Otevreny jo? Takze kdybych udelal nekde na boku treba sani a nejakou trubici ho napojil na to saci hrdlo filtrboxu, aniz bych neco rezal, tak by to k necemu mohlo bejt?

14.7.08, 17:41

Příspěvek 
já to koupil s rapidem ale nějak s emi to nelíbilo jak jsme měnil těsnění pod hlavou tak jak sem tu ludru demontoval sme se řízl o ten uřezanej plech tak to cleí letělo a dal jsme tam origo krásnej :) jinak mě dostalo tohle :arrow:
Komentáře k článku: Úprava krytu vzduchového filtru

...pokud v zimě budou velký mrazy a ty budeš mít ohřátý motor a vjedeš do údolí, kde bude ještě chladnějc, tak filtr vpustí do spalovacího prostoru tolik ledovýho vzduchu že to vložky nemusej vydržet! kámoš už takhle udelal 120tku a letos i favo!....vložky jsme myslel že se daj prasknout studenou vodou ale že i szduchem dyt se musí ohřát v potrubý a v hlavě no nevím no 8)

Včelař

Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!

14.7.08, 19:04
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Melly píše:
Otevreny jo? Takze kdybych udelal nekde na boku treba sani a nejakou trubici ho napojil na to saci hrdlo filtrboxu, aniz bych neco rezal, tak by to k necemu mohlo bejt?

Leda tak k vzteku. :wink: Spousta práce a výsledný efekt nulový.

14.7.08, 19:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Melly píše:

Otevřený motor...Jako ostrý s nějakym tim stádem,nikoliv řezání toho pouzdra...Špatně jsem se ti asi vyjádřil :wink: ...

14.7.08, 21:00

Melly píše:
Mel bych jeden dotaz: Kdyz sundam vrchni cast z toho modreho krytu filtru (125L) , muze to motoru nejak uskodit? a mohlo by to pak vic jet, teda jako ze by slo vic vzduchu do motoru?

Taky jsem tuhle ,,úpravu" zkusil na 742, a spokojený jsem nebyl. špatně startovala, znatelný nárust hluku. jelo to líp než se motor zahřál cca na 60°C .potom to bylo takové ,,líné" . Jediné zlepšení které jsem zpozoroval bylo že motor šel lépe do otáček. vydrželo mi to týden. pak putoval zpátky original filtrbox s novým filtrem. ten starý byl celý takový zvlněný, asi od vlhkosti. Nedoporučuju. :!:

červená Š 120L,1988,import z Belgie - Moje první auto. Odpočívej v pokoji kámo ;)

14.7.08, 21:26
Profil ICQ

fatal píše:
patrik-hp píše:
Bude to akorát víc řvát :)

No nevím, mi to nepřipadá, že by to více řvalo. Jen je více slyšet syčení (nebo sycení? :-) ) sytiče, v nekterých režimech je slyšet pískání vzduchu proudícího karbem. Ale decibely jsem neměřil, je to jen subjektivní dojem.

no nevim jak na stodváce ale mě to více duní...při 4000rpm se nejde ve voze domluvit...jede to stejně...jen ten pocit že silnější zvuk tě tlačí víc dopředu :lol:

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

15.7.08, 21:42
Profil ICQ

ja na Fave nemám tie stredové šrouby čo držia spodný a vrchný diel pohromade (mám po montáži LPG tie diery zaslepené), držia mi to iba tie zaklapávacie objímky po obvode, a má to inší zvuk iba pri hlbšom zošliapnutí pedálu, inak ok....

15.7.08, 23:30
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2