Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Re: Vzduchovy filtr
patrik-hp píše: Bude to akorát víc řvát
No nevím, mi to nepřipadá, že by to více řvalo. Jen je více slyšet syčení (nebo sycení? ) sytiče, v nekterých režimech je slyšet pískání vzduchu proudícího karbem. Ale decibely jsem neměřil, je to jen subjektivní dojem.
|
14.7.08, 14:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Tak sičení nó.U někoho to sičí u někoho řve jako děravej vejfuk....Hlavně je to hluk navíc...tím jsem chtěl poukázat na jedinej tento přínos...jinak pokud to bude otevřený,pak to smysl má...Ale pochybuju,že z okruhovou,kopcovou verzí,někdo jezdí do práce a do školy každý den. ...
|
14.7.08, 14:47 |
|
|
Melly
|
Otevreny jo? Takze kdybych udelal nekde na boku treba sani a nejakou trubici ho napojil na to saci hrdlo filtrboxu, aniz bych neco rezal, tak by to k necemu mohlo bejt?
|
14.7.08, 17:41 |
|
|
škodař
|
já to koupil s rapidem ale nějak s emi to nelíbilo jak jsme měnil těsnění pod hlavou tak jak sem tu ludru demontoval sme se řízl o ten uřezanej plech tak to cleí letělo a dal jsme tam origo krásnej jinak mě dostalo tohle
Komentáře k článku: Úprava krytu vzduchového filtru
...pokud v zimě budou velký mrazy a ty budeš mít ohřátý motor a vjedeš do údolí, kde bude ještě chladnějc, tak filtr vpustí do spalovacího prostoru tolik ledovýho vzduchu že to vložky nemusej vydržet! kámoš už takhle udelal 120tku a letos i favo!....vložky jsme myslel že se daj prasknout studenou vodou ale že i szduchem dyt se musí ohřát v potrubý a v hlavě no nevím no
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
14.7.08, 19:04 |
|
|
fatal
rejpal
|
Melly píše: Otevreny jo? Takze kdybych udelal nekde na boku treba sani a nejakou trubici ho napojil na to saci hrdlo filtrboxu, aniz bych neco rezal, tak by to k necemu mohlo bejt?
Leda tak k vzteku. Spousta práce a výsledný efekt nulový.
|
14.7.08, 19:39 |
|
|
patrik-hp
|
Melly píše: Otevreny jo? Takze kdybych udelal nekde na boku treba sani a nejakou trubici ho napojil na to saci hrdlo filtrboxu, aniz bych neco rezal, tak by to k necemu mohlo bejt?
Otevřený motor...Jako ostrý s nějakym tim stádem,nikoliv řezání toho pouzdra...Špatně jsem se ti asi vyjádřil ...
|
14.7.08, 21:00 |
|
|
JeeRKa-JRK
|
Melly píše: Mel bych jeden dotaz: Kdyz sundam vrchni cast z toho modreho krytu filtru (125L) , muze to motoru nejak uskodit? a mohlo by to pak vic jet, teda jako ze by slo vic vzduchu do motoru?
Taky jsem tuhle ,,úpravu" zkusil na 742, a spokojený jsem nebyl. špatně startovala, znatelný nárust hluku. jelo to líp než se motor zahřál cca na 60°C .potom to bylo takové ,,líné" . Jediné zlepšení které jsem zpozoroval bylo že motor šel lépe do otáček. vydrželo mi to týden. pak putoval zpátky original filtrbox s novým filtrem. ten starý byl celý takový zvlněný, asi od vlhkosti. Nedoporučuju.
_________________ modrý RAPID 135, LPG, 1989 - v garáži
Má máma má tmavě hnědou š120L.1981
červená Š 120L,1988,import z Belgie - Moje první auto. Odpočívej v pokoji kámo
|
14.7.08, 21:26 |
|
|
Radic
|
fatal píše: patrik-hp píše: Bude to akorát víc řvát No nevím, mi to nepřipadá, že by to více řvalo. Jen je více slyšet syčení (nebo sycení? ) sytiče, v nekterých režimech je slyšet pískání vzduchu proudícího karbem. Ale decibely jsem neměřil, je to jen subjektivní dojem.
no nevim jak na stodváce ale mě to více duní...při 4000rpm se nejde ve voze domluvit...jede to stejně...jen ten pocit že silnější zvuk tě tlačí víc dopředu
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
15.7.08, 21:42 |
|
|
michalkatka
|
ja na Fave nemám tie stredové šrouby čo držia spodný a vrchný diel pohromade (mám po montáži LPG tie diery zaslepené), držia mi to iba tie zaklapávacie objímky po obvode, a má to inší zvuk iba pri hlbšom zošliapnutí pedálu, inak ok....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
15.7.08, 23:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|