Majlanky píše:
Matthes píše:
Montazni drzak motoru.
No a jako takze na ten se to stavi? Jde mi o to ze vana to proste neudrzi a menit vanu se mi fakt nechce
Tudiz hledam misto kde ten motor podlozit. Tak sem myslel ze bych mouzil tyhle oka ale nevim jestli to vydrzej...
no ja som to robil takto : motor som podlozil z jednej strany o tie oka a z druhej strany o hranu kde sa spaja vana a blok , mal som na to kocky z rozobratej palety takze relativne variabilne nastavenie . uvolnil motor z oriecky , potom priecku odsroboval z auta ( neodporucam to robit opacne lebo tie slintobloky su pevne prisrobovane a keby si mal uz odmontenu priecku z auta tak by si krutil motorom co je velmi nebezpecne ) na silenty zakusnut taky pripravok co sa podoba na hasak ( az na to ze to ma len jednu rucku - druha celust je prisrobovana ) a na to dat asi metrovu trubku , druhu stranu silentu prepichnut srobovakom aby sa nekrutil , motor zafixovat ( najlepsie kamaratom ) a trhat co to da ( samozrejme s citom aby sa motor neprevratil ) , zmontovanie opacnym postupom . !!! pozor , pred sundavanim priecky je potrebne sundat vyfuk , inak je to porod ( ak je to vobec mozne ) !!! toz moje skusenosti s vymenou slintoblokov