Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 10:02

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Silenbloky - vymena 
Autor Zpráva
Junior TW team

Příspěvek 
Majlanky píše:
Matthes píše:
Montazni drzak motoru.

No a jako takze na ten se to stavi? Jde mi o to ze vana to proste neudrzi a menit vanu se mi fakt nechce :? Tudiz hledam misto kde ten motor podlozit. Tak sem myslel ze bych mouzil tyhle oka ale nevim jestli to vydrzej...
no ja som to robil takto : motor som podlozil z jednej strany o tie oka a z druhej strany o hranu kde sa spaja vana a blok , mal som na to kocky z rozobratej palety takze relativne variabilne nastavenie . uvolnil motor z oriecky , potom priecku odsroboval z auta ( neodporucam to robit opacne lebo tie slintobloky su pevne prisrobovane a keby si mal uz odmontenu priecku z auta tak by si krutil motorom co je velmi nebezpecne ) na silenty zakusnut taky pripravok co sa podoba na hasak ( az na to ze to ma len jednu rucku - druha celust je prisrobovana ) a na to dat asi metrovu trubku , druhu stranu silentu prepichnut srobovakom aby sa nekrutil , motor zafixovat ( najlepsie kamaratom ) a trhat co to da ( samozrejme s citom aby sa motor neprevratil ) , zmontovanie opacnym postupom . !!! pozor , pred sundavanim priecky je potrebne sundat vyfuk , inak je to porod ( ak je to vobec mozne ) !!! toz moje skusenosti s vymenou slintoblokov :wink:

4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec

7.9.08, 10:26
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2