to som si domyslel ale vieš existuje kľuka s fabie 1,4 vo fábiovom bloku ptoom s fábie v feldovom bloku prípadne 130 a potom existujú kľuky 78mm Kit ove s feldy kit car tie pasuju do favo bloku bez uprav iny material atd
ještě existujou z freestylovýho pickupa...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
ale nejdeš ju kupovať s toho odkazu
inak myslím že vydrží dosť ale originál v bloku fabia a nie upravena vo fave
1.12.08, 20:20
backm
nene ja uz mam jednu doma od znamiho ale byla chvilku jetá v sérii, tak jsem myslel že ji použiju....chtěl jsem sehnat z kit kar felicie ale vubec nic jsem nenasel.. a nebo jinou tvrdou kliku. ale nikde nic neni
1.12.08, 20:47
suri
tak ono na to ani nenarazíš a ked hej tak to bude otras cena inak myslím že kluka s fabky vo fabkovom bloku vydrzi
1.12.08, 21:07
Gemini
backm píše:
klika a písty jsou u mě na stole a blok v garáži, zbytek seženu do vánoc a bude se zkládat (přes svátky) hlavu udělá saky
no neviem, lebo dal avizo ze konci ....situacia sa zmenila, teraz nejako vela hlav chodi mne, hlavne z CZ
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 návštevníků