Potřebuji zkontrolovat svíčky-Nemam_nářadí_Praha_8
Autor |
Zpráva |
kwiko
|
pumpa s packou je do '91, ale nejedna sa o rovnaku ako bola na 1xx.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
10.2.09, 14:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Vít píše: Favorit rok výroby 1990...
No dyť řikám, veterán. Nahradit se to sice dá, ale stará pumpa nemá takovou dodávku, jak ta nová.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
10.2.09, 15:56 |
|
|
milalof
|
Packa
Vít píše: Favorit rok výroby 1990 ještě pumpu s páčkou normálně má Ahoj Tak jsem:
Očistil kontakty nastřikal je sprejem co by měl odpuzovat vodu, také plně nabil baterku a když bylo tepleji podařilo se mi nastartovat. Zajel jsem za opravářem škodovek a sdělil mu co jsem se dověděl. On mi na to řekl, že mám příště zkusit déle pumpovat benzín páčkou, až benzín spadne. Pak jedním sešlapem aktivovat sytič. Když to nepůjde, prý se vrací zpět, což by nemělo být. To bych měl asi chudou směs.
Ještě ani není opravena jedna závada, a sjedu obrubník a začne mi házet kolo už nízké rychlosti a bouchá v něm.
Asi to bude nějaký čep.
_________________ Favorit 135L
|
12.2.09, 11:05 |
|
|
bitmap
|
kwiko píše: pumpa s packou je do '91, ale nejedna sa o rovnaku ako bola na 1xx.
Tak, tak, favoriti pumpa ma stejnej spodek, ale lisi se trochu jinak provedenym vickem.
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
12.2.09, 11:14 |
|
|
milalof
|
Pumpa
bitmap píše: kwiko píše: pumpa s packou je do '91, ale nejedna sa o rovnaku ako bola na 1xx. Tak, tak, favoriti pumpa ma stejnej spodek, ale lisi se trochu jinak provedenym vickem.
S tou pumpou je to dost divné. Mám na benzínové pumpě páčku můj favorit je r.v.90, prý jsou do r.v 92.
Když mi došel benzín před (cca 2 měsíce)
Tak jsem napumpoval a nastartoval v pohodě, tak by to asi pumpou být nemělo??
Opravář tvrdil, že by mohl být problém v s pružinkou. Prý se nezřídka stává, že by místo omezení přístupu vzduchu sytičem a tím bohatší směsí paliva, pružinka neudrží/vrátí (asi záklopku zpět) Pak je směs chudá a v zimě vzniká problém se startováním.
(Jestli jsem to správně pochopil )
Když to nebude ani jeden z problémů rovnou nechám zkontrolovat
zmíněný odlučovač plynových bubliniek.
A nová závada bude asi čep ( Pravé přední kolo se klepe při pomalé a rychlejší jízdě - tak, že jsem měl podezření na prasklou pneu a při jízdě zatáčkou slyším takové bouchání. Při šlápnutí nohou na pneu kola na poškozené straně se poškozené kolo vyklání z osy velkou vůlí.
Jestli mi tu přiklepnete, že se jedná o poškozený čep, půjdu jej schánět do vedlejší sekce Kolik by měl průměrně stát?
|
12.2.09, 14:28 |
|
|
Drak
|
Spíš zadní siloš spodního ramene. Jsou ale 2 provedení, tak to budeš nejdřív muset rozdělat a mrknout, co tam je, jestli jenom holá guma, nebo guma s trubkou.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
12.2.09, 14:38 |
|
|
milalof
|
Drak píše: Spíš zadní siloš spodního ramene. Jsou ale 2 provedení, tak to budeš nejdřív muset rozdělat a mrknout, co tam je, jestli jenom holá guma, nebo guma s trubkou. Tak začínám uvažovat o koupi druhého fáva na náhradní díly
Kolik mne to v těchto případech asi vyjde??
|
12.2.09, 14:44 |
|
|
Nepér
|
Moc tady tu Prahu 8 nerozhlašuj, nebo na tebe s bitmapem vlítneme a dostaneš.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
12.2.09, 14:56 |
|
|
milalof
|
Nepér píše: Moc tady tu Prahu 8 nerozhlašuj, nebo na tebe s bitmapem vlítneme a dostaneš. Tak tu v Praze aspon nejsem sám
|
12.2.09, 15:10 |
|
|
Nepér
|
Ale nedoufej, že ti to někdo bude zadarmo dávat dohromady, nejsme žádná charita a naše druhá auta jsou Toyoty, Nissany, Audi a podobný
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
12.2.09, 15:19 |
|
|
milalof
|
to chapu a i tak bych se s Vami zkusil domluvit
Nepér píše: Ale nedoufej, že ti to někdo bude zadarmo dávat dohromady, nejsme žádná charita a naše druhá auta jsou Toyoty, Nissany, Audi a podobný
Urcite by se mi hodil kontakt. Uz zase nenastartuji. Asi musi byt nejakou dobu sucho.
Minulou nedeli jsem auto tlacil z kyselovi az ke kopci a cestou z kopce mi favorit jen zabrumlal a stejne motor nenaskocil. Do patku jsem jej nechal kousek od zastavky bulovka.Pak jsem otocil klickem a fovorit hned nastartoval. V sobotu nic a dnes v nedeli taky nic. Motor se toci,ale nechytne.
|
1.3.09, 14:52 |
|
|
michalkatka
|
Re: to chapu a i tak bych se s Vami zkusil domluvit
milalof píše: Urcite by se mi hodil kontakt. Uz zase nenastartuji. Asi musi byt nejakou dobu sucho. Minulou nedeli jsem auto tlacil z kyselovi az ke kopci a cestou z kopce mi favorit jen zabrumlal a stejne motor nenaskocil. Do patku jsem jej nechal kousek od zastavky bulovka.Pak jsem otocil klickem a fovorit hned nastartoval. V sobotu nic a dnes v nedeli taky nic. Motor se toci,ale nechytne.
to bude niečo s rozdeľovačom, ETZ, alebo VN...
nemáš hnilý ten lem čo drží blatník nad ETZ ako je indučka, a ak je mokro nesteká ti voda ptiamo na ETZ...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
1.3.09, 15:01 |
|
|
Wlezley
|
milalof píše: ...Uz zase nenastartuji. Asi musi byt nejakou dobu sucho... ...Motor se toci,ale nechytne.
Při vlhku nenatočíš.. hmm.. Já osobně se přikláním k názoru jak už říkal michalkatka. ETZ a VN kabely od rozdělovače, cívka atd. nejspíš někde probíjí důsledkem zatékání. Jestli motor při startování nemá ani nutkání chytat (ani trochu) tak to asi bude někde svod.. Zkontroluj si taky palec a víko rozdělovače, to je taky jedna z možných příčin. Svíčky by to ale asi fakt chtělo pro sichr..
_________________ Škoda 120LE (M II) šedivá 1987, motor Felicia BMM 50kw
nedokončená karoserie, brzdy ani motor - čekám na jaro..
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=16078
Naposledy upravil Wlezley dne 1.3.09, 16:05, celkově upraveno 1
|
1.3.09, 16:02 |
|
|
milalof
|
ETZ
Zjistoval jsem co je ETZ http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 77148.html
A pujdu to zkouknout. Na lemech mam plast je to shnile.
|
1.3.09, 16:04 |
|
|
Wlezley
|
Re: ETZ
No vidíš, a jsme doma.
Ale ta starší ETZ vypadá takto:
|
1.3.09, 16:06 |