Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 18:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 karburator 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Tak ja neviem, ale ja som mal spotrebu 7-8 l/100 v zmešanej prevádzke aj s EDSR120...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

16.3.09, 12:57
Pspvek Reklama

Příspěvek 
ferrari píše:
Tak ja neviem, ale ja som mal spotrebu 7-8 l/100 v zmešanej prevádzke aj s EDSR120...

No tak to máš super spotřebu. Ono ale záleží jak si jel a kde:D U nás to je samý kopec a já ani nevím jakou mám spotřebu ani radši nechci vědět. Kupuju benzín podle peněz a ne podle litrů a zdá se mi že mi to žere dost,ale tak většinou jedu tak že se chci projet a ne na spotřebu. 8)

16.3.09, 13:05

Příspěvek 
co sa tika spotreby tiez zhruba 6-7 litrou ked som mal skodovku a vodicky novy,teraz po proku nestacim tankovat aj ked malo jazdim :D
ale inak bol som na vrakaci a mam 130 karbec toz ho nahodim ale nasiel som pod jednim 120 karbecom takovu akoby medenu abo mosadznu platnicku ktora ma v sebe vysekane akoby turbinky ktore su vlastne pod skrticimi klapkami skusim to tam nahodit uvidime ale ak mate niekto stim zle skusenosti tak mi napiste ale pokial mozno rychlo bo tak za hodku ho tam asi budem davat ak nebudem mat co robit 8)

16.3.09, 15:48

Příspěvek 
Dyno píše:
ferrari píše:

No tak to máš super spotřebu. Ono ale záleží jak si jel a kde:D U nás to je samý kopec a já ani nevím jakou mám spotřebu ani radši nechci vědět. Kupuju benzín podle peněz a ne podle litrů a zdá se mi že mi to žere dost,ale tak většinou jedu tak že se chci projet a ne na spotřebu. 8)

Tak ja väčšinou idem z bodu A do bodu B, väčšinou kľudne (obec okolo 60 km/h), mimo obec okolo 100 km/h...sem tam nejaké to prebiehanie (vtedy plné kotle)...nejaké to prechádzanie sa na uate ma nikdy nejak nebavilo...semtam si ale zajazdím športova, bavia ma zákruty, vtedy sa väčšinou ťažšie ovládam...ale čo už nanaháňam na rovnaj cete po rovine? navyše samá obec...veľmi rád šoférujem, ale nikdy nie bezcieľne...no, keď som osadil ten T613 karbec, tak som to dul, tam bola spotreba iste iná...no, kopce tu príliš nemáme, to je fakt...celkový priemr som mal 7,5l/100km...dlhá trasa (nad 50km) bola vždy okolo 6l/100, čisto mesto neviem, ale vravím - isto okolo 10l/100...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

18.3.09, 09:37
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2