Autor |
Zpráva |
varok
|
Takže když mám BMM, je tam spoustu čidel apod. To asi ovlivňuje dost maximum, co lze z motoru vyždímat, že? Navíc i ty mechanické úpravy jdou skoro vniveč, když se ŘJ načipuje na určitý výkon a přes to vlak nejede. Já jen ze začátku myslel, jestli nejde třeba právě přidáním toho sportovního filtru docílit lepšího plnění vzduchem a výfuk by umožnil lepší odvedení spalin. Moc se v motorech nevyznám, jen jsem nad tím tak uvažoval, ale čtu tady samé negativa, tak děkuji.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
7.6.09, 10:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DoggazzCZ
|
Ahoj, nechtěl sem zakládat zbytečně nový téma, tak se zeptám tady. Ta firma Excel ještě funguje? Co sem koukal na jejich web, tak ceník aktualizovanej někdy v roce 2002. Psal sem jim tam mejla a nikdo mi neodpověděl. Myslíte, že ty ceny jsou pořád aktuální?
_________________ Škoda Forman 1,3 BMM, r.v. 94
|
21.11.09, 17:43 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo to musíš volat na emaily nereagujou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.11.09, 17:51 |
|
|
ferrari
|
Ja by som tiež povedal, že najskôr treba preveriť stav aktuálneho motora...ak máš totiž verziu 63kW, tak pochybujem, že ešte nejak zvýšiš výkon..ono je ľahko možné, že niečo nemáš v poriadku - ak máš kat, nemôže byť trebárs pripchatý?
To, že to ťahá skôr vo vyšších otáčkach, je asik normálne, predsa len objem ničím nenahradíš a teda výkon bude posunutý hl. do oblasti vyšších otáčok...
No a výfuk+filter? Aj ja si myslím, že tu ide hl. o pocity a teda o to, že sa zmení zvukový prejav motora a teda sa vodičovi zdá, že to ťahá lepšie...ale isto vie vhodne zvolený výfuk zlepšiť ťah motora...ale zasa sa zvýrazní iba časť spektra otáčok - pokiaľ bude priechodzejší výfuk, tak to pravdepodobne bude lepšie vo vysokých otáčkach...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
22.11.09, 10:12 |
|
|
|