fabia -straca vykon-z nicoho nic,
Autor |
Zpráva |
ferrari
|
stano píše: ono to auto ide,len je tam to jedine,ze akoby nevladalo tahat,ide pomaly,trva mu kym sa rozbehne, sa vlecie ako sopel,
Uff, ale to každá 1,4 MPi...sorry
A čo tie sviečky? A čo ten comp? Čo to povedalo?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
6.7.09, 20:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
stano
|
kompa az zajtra okolo 16.00.mo ale ta moja sa nezvykla vliect ako sopel,sviecky kuknem zajtra,ale dnes uz idem spat a dik vsetkym za radu
|
6.7.09, 20:34 |
|
|
Ondras83
|
kolik to má najeto?? stalo se to teď hned, nebo tak postupně to začalo ztrácet?...kouří to?...může bejt v hajzlu lambda, žere to jak tank a dusí se, určitě bych vyměnil svíčky a filtry, no a jestli to nepomůže, diagnostika neukáže nic, tak vymlátit katalyzátor....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.7.09, 20:40 |
|
|
patrik-hp
|
A katalyzátor je průchozí?Funí to na druhý straně jak má? Vyčisti taky klapku,udělej nebo nech udělat reset a základní nastavení,koukni na lambdu,snímač tlaku co je v sání vymej v benzínu...
|
6.7.09, 21:06 |
|
|
kwiko
|
Myslim, ze Rj si nasla chybu, a tomu prisposobila svoje chovanie. takze najprv kroky ako vravi patrik-hp.
Inak to moze byt aj tlakom paliva, alebo rosypanym vyfukom.
Ma model 2002 mal uz dve lambdy?
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.7.09, 06:52 |
|
|
stano
|
no skusil som tu skrtiacu klapku-bola zasrana od vsetkeho mozneho,skontroloval som sviecky-su ok.vycistil som klapku-ale mam otazku-ona by mala byt uplne zavreta pri vypnutom motore-podla mna,ale ta moja bola trosku pootvorena.no nic tak som to potom poskladal a nastartoval som -no ide to ale vyskusam za chvilku,a tento typ ma uz 2 lambdy.z vyfuku ide vsetko tak ako predtym,neni nikde deravy ani poskodeny.skusim este za kamosom na ten komp a potom uvidim
|
7.7.09, 09:55 |
|
|
Pech.
|
pokud to nebude klapka, bude to patrně první lambda...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
7.7.09, 23:21 |
|
|
stano
|
no vyskusal som fabku a dali sme ju pocas jazdy aj na kompa a malo 2 chyby v pamati zavad,tie sme vynulovali,spravili sme skusobnu jazdu a cekli sme to a nebolo tam nic,dnes dam dlhsiu jazdu a uvidim,ale chcel by som vediet ci ta skrtiaca klapka ma byt uplne zavreta alebo ma byt trosku pootvorena,dik kazdemu kto napise nieco rozumne
|
8.7.09, 08:44 |
|
|
Skoda125ls
|
No ja mam taktiez 1.4 50kW a mam podobny problem motor je lenivy od 2000 - 2500 ot/min, ak mu aj pridam plny plyn tak vobec nereaguje ako ma ale akonahle prejde nad 2500 tak slape normalne ako ma. Mal som ho pripojeny na PC ziadne zavady nehlasi. najazdene 104000 r 2002
|
15.8.09, 16:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|