Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Kachnis píše: ja davam lukopren na vsechny druhy a netece zadny, ani to gumovy ani korkovy, to cerny jsem jeste nevidel..
další co cpe silikon všude já ho taky dávám kde můžu těsnění byx mělo těsnit ale silikon je jistota
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.8.09, 19:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Petr105
|
Asi tak, silikonem mažu všude a všechna těsnění
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
6.8.09, 20:09 |
|
|
Ondras83
|
silikon je prasečina, ale dnešní aftermarket těsnění to vyžadujou no
osobně se silikonem, hlavně na svym autě, šetřim, nemám ho rád
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.8.09, 22:35 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tak ono u silikonu platí čim méně tím lépe
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.8.09, 22:36 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
to jo.. kdyz sem mel garde a musel sem pretesnovat vanu protoze tekla, tak vevnitr plavala spousta silikonu (prestoze sem menil olej) po predchozim majiteli..to je trapas
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
6.8.09, 22:57 |
|
|
patrik-hp
|
|
6.8.09, 22:59 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.8.09, 23:00 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
on rozumi opravdu vsemu
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
7.8.09, 00:01 |
|
|
Petr105
|
Je pravda, že silikon je prasečina, ale hodně mi pomáhá. I třeba víko ventilů mi teklo jako prase, takže srovnat, na těsnění silikon a je sucho. Bez problému. Ještě jsem neviděl, aby spoj utěsněný silikonem protekl...
A u těch modelek, tam mi to taky neva, prostě silikon zvedá sebevědomí, ať pod víkem ventilů, nebo na hrudníku
|
7.8.09, 06:54 |
|
|
ferrari
|
[quote="Petr105"]Je pravda, že silikon je prasečina, ale hodně mi pomáhá. I třeba víko ventilů mi teklo jako prase, takže srovnat, na těsnění silikon a je sucho. Bez problému. Ještě jsem neviděl, aby spoj utěsněný silikonem protekl...[quote]
Akurát konkrétne tu musíš čistiť a meniť tesnenie dosť často a to pri nastavovaní ventilov...ja som to riešil tak, že som tesnenie nalepil silikónom do víka a na stranu k hlave som silikón nedával...bolo to demontovateľné a fungovalo to...
A hej, tiež som zástancom toho, že menej je niekedy viac a silikón dávam iba tam, kde je to nevyhnutné...pod vaňu je rozhodne super, ale stačí iba jemnučká vrstva...a samozrejme super odmastnené povrchy...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
7.8.09, 07:05 |
|
|
Petr105
|
Samozřejmě, vždycky si s tím musí člověk vyhrát, dokonale spoje očistit a odmastit. Silikonu dávám taky jen malou vrstvičku, krásně se rozleje a těsní taky. Nemám moc rád spoje, ze kterých kouká 5 milimetrů tlustý buřt silikonu do strany U těch ventilů je to pravda, až to víku budu sundávat, bude to práce navíc, ale já jsem rád, že mám sucho teď.
|
7.8.09, 07:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|