Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 05:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 aky tlak benzinu??? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Pokud ti po odpojení podtlaku stoupne tlak na 3,0 bary tak je čerpadlo gut a vyměn si podtlakovej regulátor tlaku, je to to z čeho odpojuješ tu hadičku. na volnoběh by se to mělo pohybovat 2,3-2,7 při zvýšení otáček by měl tlak stoupnout a po odpojení podtlaku by měl být řádově trvale mezi 2,8-3,0. Klidně to odpoj hadičku zaslep a zkus projet zda to jede jak má nebo ne.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

31.12.09, 10:40
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Neměl byste někdo fotku toho tlakoměru pro inspiraci, nebo návod jak si snadno tlakoměr zhotovit?
Nebo stačí, jestli jsem to dobře pochopil, sletovat téčko ze 3 ventilků na 2 přidělat osmičku tlakovou hadičku a na 3. připojit pneuměřič?

1.1.10, 23:45

Příspěvek 
ty jo já bych ti to vyfotil ale něco jsem v počítači pojebal a nejdou mě stahovat fotky z telefonu

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

2.1.10, 11:32
Mistr mechanik

Příspěvek 
bosator píše:
Neměl byste někdo fotku toho tlakoměru pro inspiraci, nebo návod jak si snadno tlakoměr zhotovit?
Nebo stačí, jestli jsem to dobře pochopil, sletovat téčko ze 3 ventilků na 2 přidělat osmičku tlakovou hadičku a na 3. připojit pneuměřič?

jak píšeš jestli umíš letovat tak sletovat, jinak koupíš v prodejnách třeba hydraulika, téčko je přímo na hadice nebo z rozvodu vzduchu zastrkáš hadičky, taky to jde ze starého nákladáku, nebo budík na kyslík,

hlavně dílkově at ti to vyjde tak že ten měřák vyvedeš pod stěrač aby jsi mohl měřit i za jízdy

tak je to nejlevnější ze starého měřáku na pneu jinak to už stojí já si koupil měřák co je v kapalině a někajé opičky k tomu a 850 korun

bez měřáku se prostě nikam nepohnete vag to neumí miloš

2.1.10, 11:55

Příspěvek 
este mi poradil kamarat ze su tam 2 O kruzky na tom regulatore ci niesu poskodene ?????? skontrolujem popripade vymenim celi regulator

2.1.10, 19:06

Příspěvek 
Dobrej nápad, zkusím se poptat a případně koupit už hotový téčko, koukám na vzduch se dělaj různý průměry, např. http://www.komplex3m.cz/eshop/rozvod-vz ... _1042.html
Doma jsem stejně nic vhodnýho na výrobu nenašel, a ani moc nevěřím tomu, že když pracně sletuju 3 ventilky, že to bude dobře držet. Na to téčko přidělám hadice s vnitřním průměrem 8mm a do té kolmé nasadím ten mosazný obal ventilku a něj pak nasadím pneuměřič. Nebo jak nejlíp pneuměřič přidělat k hadici? Kdyby byla nějaká ta fotka.... dík

3.1.10, 01:38

Příspěvek 
po demontazi a vycisteni regulacneho ventilu pracuje tak ako ma, volnobeh 2,5bar po pridani plynu ide az do 3bar, zatial... uvydim casom ???!!!!

5.1.10, 07:22
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2