Autor |
Zpráva |
superflo
|
hej vsimol som si ze je to na 1,3MPi az neskor.. sorka myslel som na 1,6MPi
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
2.2.10, 11:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
mojito
|
Kristensen píše: superflo píše: nestras sa pokial to nevidis ako to vyzera ked to rozoberies, nova origo hlava stoji cca 20litrov to sa ti neoplati kupovat novu radsej nejaku pouzivanu z vrakaca alebo niekoho kt. predava auta a pod.. no do servisu origo by som s tym nesiel rataj, ze normohodina u nas na SK stoji 1200korun "byvalych" , budu to robit minimalne 5-8h, a popri tom ked to budu robit tak ti zacnu vymyslat ze Ti uz vymenia rozvody a pod... jednoducho Ta budu chciet osklbat... urcite sa ti ozvu chalani kt., by Ti to urobili urcite lacnejsie a aj co sa tyka kvality... ja som to robil s kamosom jeden den pohoda robotka, menil som tesnenie pod hlavou stoji cca 1000korun, inak nic som nemenil... za 20tis by musela bejt zlatá, má to 1,3 MPi a na to stojí hlava na autokelly 4900,-
Fuj teda,to jsou pálky takze hlavu zamitam jako zavadu radsi Nemam zadny kamose plechovkare co by mi to opravili,takze servis to jisti. Ta vymena tesneni-je to casove a financne narocny?Bude taky potreba vymenit oil a chl.kapalinu?
Diky za vycerpavajici odpovedi
_________________ mojito (Felda 1,3 MPI 50 kw/68 koni)
|
2.2.10, 11:44 |
|
|
Kristensen
|
časově to moc náročný není pokud se nebude muset nechat srovnat hlava tak je to otázka 3-4 hodin i s olejem a guferama
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
2.2.10, 11:54 |
|
|
venda
|
Nechci tvrdit, že těsnění nebo hlava nebudou špatné, ale nejdřív bych prověřil možné úniky.... projít veškeré spoje, pumpu, popřípadě zastudena natlakovat chladicí soustavu.
|
2.2.10, 13:06 |
|
|
mojito
|
venda píše: Nechci tvrdit, že těsnění nebo hlava nebudou špatné, ale nejdřív bych prověřil možné úniky.... projít veškeré spoje, pumpu, popřípadě zastudena natlakovat chladicí soustavu.
Kdyby to bylo tim tesnenim pod hlavou - musel by se vymenit kvuli tomu i olej a chl.kapalina? Jde o to,ze olej spolu s destilkou jsem si chtel vymenit v breznu,tak abych ji kvuli Fridexu nemusel po 1,5 mesici zas menit
|
2.2.10, 18:12 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
olej bys nemel menit hned ale treba az po 500km..ale chl.kapalinu muzes hned, kdyz se ti v tech mrazech chce..pokud mas vytapenou garaz, je to jina
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
2.2.10, 19:25 |
|
|
mojito
|
Kachnis píše: olej bys nemel menit hned ale treba az po 500km..ale chl.kapalinu muzes hned, kdyz se ti v tech mrazech chce..pokud mas vytapenou garaz, je to jina
Garaz,natoz vytapenou nemam- to je v mym pripade sci-fi Jenze tu kapalinu kdyz ted necham vymenit,tak na jare budu muset znova,protoze tam bude nemrznouci smes,a to se mi prave nechce
|
2.2.10, 19:34 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
bud sem te nepochopil nebo si delas srandu nemrznousi smes patri do auta cely rok, takze kdyz ji vymenis ted, nemusis na ni 2 roky sahat..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
2.2.10, 19:42 |
|
|
mojito
|
Kachnis píše: bud sem te nepochopil nebo si delas srandu nemrznousi smes patri do auta cely rok, takze kdyz ji vymenis ted, nemusis na ni 2 roky sahat..
No jo,ja jsem zapomel,ta se tam dava normalne i na leto.
|
2.2.10, 19:53 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak to jo, jen ti poradim figl..ted tam neco nalej aby ti to nezmrzlo a az bude teplejs a ty budes mit naladu, kup 4l octa, vypust feldu,proplachni system vodou, nalij ocet, dopln vodou, 2 dny s tim jezdi, pak to vyplachni a nalij nejakou nemrznoucku alespon do -30ti a mas vystarano..
|
2.2.10, 19:59 |
|
|
gokralik
|
Jo a pak ucpi díry, které byly pěkné zarostlé bordelem a ocet to vyžral.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
2.2.10, 20:19 |
|
|
Huďo
|
gokralik píše: Jo a pak ucpi díry, které byly pěkné zarostlé bordelem a ocet to vyžral.
Raz som skúšal vyčistiť otvárač na konzervy namočením do čistého octu a zabudol som naň - po troch týždňoch ostali z čiernej ocele len hrdzavé bubliny a vráskavé rebro ako po exhumácii , ale nedaj sa odradiť a napíš, ako si dopadol
_________________ Felícia kombi 1.6 MPi, GLX,1999
|
2.2.10, 21:12 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Jo a pak ucpi díry, které byly pěkné zarostlé bordelem a ocet to vyžral. Laughing
tvl, ty me rozbijis..tak ty na tom aute nedelej radsi nic..
|
2.2.10, 21:15 |
|
|
gokralik
|
Nene...tohle se mi stalo po vypláchnutí (jenom jednom vypláchnutí) octem. A to jsem tam nalil snad jen litr a dolil vodou. Od té doby mi tekl dole chladič.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
2.2.10, 21:23 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no tak byl asi rozbitej.. ja nevim, ale u chladice potrebuju aby predaval teplo a ne aby byl zalepenej vodnim kamenem
|
2.2.10, 21:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|