Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 09:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 felicie BMM 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Cerpadlo mam kdybys chtel. Michal

25.4.10, 21:27
Pspvek Reklama

Příspěvek 
já byhc s tim ještě chvilku jezdil a zjistil, jestli to nedělá jen relátko na čerpadlo...

jak to přestane jet a neuslyšíš čerpadlo, tak kopni zespodu do nádrže a mělo by to chytnout...

ale jeslti nemáš čas se s tim takhle srát, tak ho vyměň, není to zas tak drahý :wink:

26.4.10, 11:13
Profil ICQ

Příspěvek 
výměnu sem dělal taky, a to nejsem žádnej mechanik :D je pod sedačkama to asi víš, je tam dekl, pod ním víčko a z něj hadice .....odpojíš hadice a pro jistotu je něčím ucpi....odkroutíš víčko, koupil bych i nový těsnění pod to víčko.....pak vlezeš do nádrže a vyndáč čerpadlo....dole je závit takže s ním musíš otočit, jde to trochu chujovo...pak vyndat , nato nějak přideš jak :D jde to v klidu rozlousknout, na to přideš už pohledem nato , davej bacha na benzín :D já to měl přes noc v kýblu, pak to různě vylíval, a stejně po dvou dnech mi v obchodě ještě vytekl další a udělal fajnou louži a fest smrad :D

dat tam čerpadlo z5 je podle mě lehčí než ho vyndat :)

26.4.10, 11:34

Příspěvek 
Ondras83 píše:
já byhc s tim ještě chvilku jezdil a zjistil, jestli to nedělá jen relátko na čerpadlo...

jak to přestane jet a neuslyšíš čerpadlo, tak kopni zespodu do nádrže a mělo by to chytnout...

ale jeslti nemáš čas se s tim takhle srát, tak ho vyměň, není to zas tak drahý :wink:

Kdyby to delalo relatko , tak by se tam vubec neobjevila stava na tech privodnich kabelech a tam tam byla ...

26.4.10, 12:54

Příspěvek 
Mno asi takto , na zkousku jsem vytahl z druheho auta cerpadlo ( felicie MPI) . Slo bez problemu ven , a ze ho dam do teto BMM , ale z tohoto auta mi to cerpadlo proste neslo vytahnout jakovy drzelo spodkem o nadrz . Je to mozne ? V tom mpicku to bylo tak navolno , ze se to pekne vytahlo cely aji s plovakem atd. a tady u toho jednobodu to drzi a nejde nic delat . Na pohled , je to cerpadlo trosku jine , ale myslim melo by to byt zamene ne ?

26.4.10, 20:21

Příspěvek 
Mpi dava vetsi tlak, jednobod drzi na bajonetu, treba otocit proti smeru hod rucicek. Drzi to fest

27.4.10, 05:26
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2