|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
ferrari
|
Šemik píše: Tahle úprava dle mě nemá smyslu. Mohla by mať, pretože na rozdiel od mechanickej, elektrická by nemusela bežať stále...hl. v chladnejších obdobiach...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
1.5.10, 14:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
O to mi jde protže to auto bude převážně jezdit po městě maximálně do 5km jedna jízda a cca 15-20 za celej den, takže mě v podstatě přijde bezvýznamný pořád točit vrtuli trvale řemen když by mělo dostačovat jen občasné dochlazení kdyby se s tím náhodou jelo někam dál nebo by to někde stálo na křižovatce.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.5.10, 15:07 |
|
|
ferrari
|
Chápem, v zime sme takéto trasy do 5 km jazdili bez remeňa vrtule...
Ale kdesi, tuším na Virte, sa o tom dosť popísalo...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
1.5.10, 15:16 |
|
|
Kristensen
|
|
1.5.10, 15:31 |
|
|
varok
|
Tak to je něco jiného. Na tak krátkou trasu se to ani pořádně neohřeje a větrák buď asi nepoběží vůbec, nebo jen ke konci jízdy. Alespoň podle mě. Teď nevím jak je dělaná š100, ale jestli jako škoda řady 742 a má normální termostat, nepomohlo by trošku dát i termostat na vyšší teplotu? Že by pustil kapalinu do chladiče trošku později, ta by se ochladila el. ventilátorem a nebo by to za tak krátkou cestu ani nepustil do chladiče.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
1.5.10, 19:36 |
|
|
Kristensen
|
na větší teplotu bych nedával on když je potom pařák a náhodu to někde zůstane vrčet tak to pak má co dělat aby se to uchladilo
|
1.5.10, 19:46 |
|
|
Jiri
|
aha tak pokoud je to na takove kratke trasy pak by to asi slo, ja jezdil treba 100km v kuse, na to se mi to neosvedcilo, pokud se nepocita s nejakyma delsima trasama tak ti to chodit bude
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
9.5.10, 11:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|