Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 19:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
 Lambda KO? Nové info... byl to asi kat...ted řeším předstih 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Spotřebu sem měl ted jak sem to vyjel s tím ethanolem (2:1N95) 10,6 od předchozího tankování, ale třeba měsíc nazpět Brno-Senec(kousek od Bratislavy) po okreskách 6,9 (4 lidi + věci na kemp).... normálně spotřeba po městě (jezdím 13km do práce tam a zpět) v létě kolem osmi v zimě 9,5 (vše cca) což nevypadá na lambdu, ale chová se divně zkrátka a s ničím jiným se nehýbalo krom té lambdy u mechoša jak se měnil ten díl....nejvíc jde právě o to, že ta lambda tak nějak něco ukazuje, že se nezapíše chyba, ale mrví se to dycky když ty hodnoty lambdy sou blbě (podle mě)... zkrátka potřebuji s něčím srovnávat...

15.10.10, 21:46
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
teď jde o to jestli se ty hodnoty pošahaj v momentě kdy nefunguje lamda, nebo přestane fungovat něco jinýho a lambda to pouze zaregistruje změnou svých hodnot. No nic já ti jdu natočit hodnoty, doufám že bude stačit teplý na místě a v otáčkách (za jízdy)

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

16.10.10, 07:17

Příspěvek 
Jo to bude určitě stačit... čekám na to jak na smilováni:)

16.10.10, 08:11
Profil ICQ

Příspěvek 
mám to už to tlačím na youtube ale je to z telefonu já to nemám čím jiným nahrát takže jsem nahrál aktuální data tak jak to máš ty vem si na to něco čím na to uvidíš a pak ještě druhý video je graf VAG scoupe a tam je ten průběh regulace a otáček lépe vidět ale zase u toho nejsou žádný hodnoty. V tech aktuálních datech to je v podstatě od studenýho

Tak tady to je: http://www.youtube.com/watch?v=-IHAb0ktWsY http://www.youtube.com/watch?v=VjZsWdt7dPI

16.10.10, 11:55

Příspěvek 
sakra na tom prvním je prt vidět tak já to zkusím ještě jednou se stavim k našim pro foťák ten to zvládne v pohodě.

16.10.10, 12:00

Příspěvek 
ale koukal jsem ještě znova na ty tvoje videa tak na tom uplně prvním v prvním příspěvku ti teda opravdu ta lambda nejde protože tam má motor nějakejch 80 a tobě když to běží na volnoběh tak se napětí na lambdě téměř nehne, já když tam mám 76 stupňů a otáčky ve volnoběhu tak ta lambda chodí od 0,01 až po nějakejch cca 0,76 V takže u tebe to je nějaký divný ostatně v tom volnoběhu to je vidět na tom mojem grafu a a to právě odpovídá tomu kolísání regulace 0,01-0,76

16.10.10, 12:02

Příspěvek 
Nebo napiš mejl a já ti to první video pošlu na mejl protože když si to pustím v PC tak tam docela ty numera vidět jsou ale jak to pustím z youtube tak to video je horší a tam to vidět není. mám to v mp4

16.10.10, 12:06

Příspěvek 
No to první video tam toho teda moc vidět není, ale na tom druhým je to dobře vidět a mám to hodně podobný jako ty, takže asi lambda bude ok...dneska sem to prohnal po dálnici a vůbec po okreskách s lambdou i bez a rozdíl tam moc nebyl a bylo poznat jakoby, že to valí víc benzínu.... tímto teda lambda bude asi ok (nebo relativně ok) a spíš to vidím na přicpanej výfuk bud kat nebo konec (ale konec je starej rok a půl), ale rachotí mi to pod autem jak šlápnu na plyn, takže to asi bude tím katem....ale ted...co s ním? Jak opravdu zjistit, jestli je to on? Jo ještě jinak na těch hodnotách lambdy se asi podepsal ten ethanol předtím....

16.10.10, 12:10
Profil ICQ

Příspěvek 
s katem ti nepomůžu ten já nemám :lol: a neřikal jsi náhodou že jsi měnil první díl?

16.10.10, 12:20

Příspěvek 
Jo měnil, ale jen tu náhražku za vlnovce od tyllu...takže se to navařilo na kat....a to by tomu aj odpovídalo, že že hafo spalin frčelo svodama a vlnovcama a ted jak je to těsný, tak to ten výfuk nějak nepobere a blbě jede... Ta lambda mi na volnoběch chodí jak tobě..už.... ale to je asi tím právě, že už tam není ethanol, ale plná nádrž OMV N95...a projdeš na emisích bez katu? A co tam máš teda za kopmlet výfuk na tom autě?

16.10.10, 12:33
Profil ICQ

Příspěvek 
nic jen vyřízlej kat a místo něj trubku, na emisích akorát jedna hodnota slabounce leze mimo toleranci ale stačí trochu zahoupat s otáčkama a ona ta mašina na emise než se srovná tak to v určitej moment je v limitu tak musíš rychle uložit hodnoty a je to :lol:

16.10.10, 18:51

Příspěvek 
Hele a jak se to změnilo na zvuku když je místo katu trubka a jak to s tím jede?

17.10.10, 09:11
Profil ICQ

Příspěvek 
Já jsem pořád řešil problem ten že ve vyšších otáčkách mě připadalo že ten motor je přidušenej že ho něco brzdí tak jsem vyhodil kat a bylo vyřešeno, zvuk je asi pořád stejnej tam jediný co se ozejvá tak trochu ve třech tisících zarezonujou přepážky středovýho dílu jinak nic

17.10.10, 09:15

Příspěvek 
Sakra tak dneska sem dvakrát jel ráno a ted, takže oboje od studenýho motoru a prvních dycky 500 metrů cca 2-3 minuty to auto jede naprosto bombasticky...zátah odspodu hned po přeřazení žádný cukání nic prostě jede nádherně úplně bomba a po chvilce se cca těch 500metrů až kilák se to zkurví a dělá to co tady jíž popisuju, že to po přeřazení je líný a až po chvilce v otáčkách se to rozjede, ale furt to nejede tak super jak zastudena, tak co to sakra může být? By zase naznačovalo tu studenou lambdu ze začátku a jak se po chvilince zahřeje a začnou z ní lézt hodnoty, tak se to zmrví nebo co tam ještě by tohle mohlo ovlivnovat? čidla teploty určo ne ty tam mám dvě a obě ok. Tak napádá vás něco?

17.10.10, 17:16
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak sem si teda řekl, že tu mrchu potrápím a zkusím oživit tu lambdu, tak sem to držel 4000otáček (asi teda jen 10-20 sekund) pustím plyn a na volnoběh lambda furt 0,00 občas 0,01 nebo 0,02 a to trvale...žádná vyšší hodnota a auto sebou cukalo a trhalo na volnoběh do doby než sem, tak nějak sem dojel k baráku kousek a nějak se to zase zpravilo tou jízdou a začla lambda něco ukazovat na volnoběh a cukání na volnoběh ustalo...Tak to už je fakt záhada..

18.10.10, 13:39
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další