Felicia 1,6 - za studena nejde nastartovat
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
reklamovat
|
28.11.06, 18:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mám ještě jednu vadnou cívku z 1.6 tak ji říznu jestli tam není nějaký polovodič, něco mi říká rozdělovač a cívka a pokud můžeš tak změř napětí na baterce při startu miloš
|
28.11.06, 21:56 |
|
|
raal
|
slovacek.milos píše: mám ještě jednu vadnou cívku z 1.6 tak ji říznu jestli tam není nějaký polovodič, něco mi říká rozdělovač a cívka a pokud můžeš tak změř napětí na baterce při startu miloš
Při startu cca 10V. RA
|
28.11.06, 21:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to napětí máš OK kochl jsem tu VN cívku za pinama je krabička ve které je rosol asi kvůli přeskoku a jestli je tam tišták tak 50 na 50, dost jsem to doškrabal než jsem ten rosol zlikvidoval, jakože nějaké tyristor zapalování, kdo ví, fon daniken by tam něco vypátral já ne, ještě se podívej na palec, jestli tam není počáteční prasklinka, že se tam tratí na hřídel část napětí a pak jednině druhou 1.6 a přehazovat agregáty miloš
|
29.11.06, 20:47 |
|
|
raal
|
slovacek.milos píše: to napětí máš OK kochl jsem tu VN cívku za pinama je krabička ve které je rosol asi kvůli přeskoku a jestli je tam tišták tak 50 na 50, dost jsem to doškrabal než jsem ten rosol zlikvidoval, jakože nějaké tyristor zapalování, kdo ví, fon daniken by tam něco vypátral já ne, ještě se podívej na palec, jestli tam není počáteční prasklinka, že se tam tratí na hřídel část napětí a pak jednině druhou 1.6 a přehazovat agregáty miloš
Dal jsem nový rozdělovač, ten jediný se neměnil, a furt ten motor kope. Je to jakoby se neotevřely ventily a motor byl pod extremní kompresí a startér nemá silu s ním otočit. Přitom startér je nový, věnec, spojka atd taky. RA
|
30.11.06, 07:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tu cívku vlastně měnils, to jsem zas zapoměl zadání, ještě zkus ukostření motoru, povolit a rozhýbat, jak na kastli tak na motoru, raději zdemotuj celé kabely, zda měd není zoxidovaná v oku i u aku to rozdělej a vyčisti, točit by to mělo i kdyxby to házelo jiskru jinam a ještě vytáhni desku s pojistkama, každé relé vytáhni a dej zpátky a pak to zase dej na místo, kdyby nějaký vadný spoj, jestli to dobře chápu, tak na místo aby jiskra usnadnila start, tak ti to pálí brzo a kope do pístu, až pročistíš tu elektroinstalaci, tak bych si poznačil rozdělovač a pootáčel sním ve směru jak se točí a ubíral předstihu po milimetrech, zda dojde ke zlepšení miloš
|
30.11.06, 08:13 |
|
|
|