|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
ferrari
|
Re: Š 120 karbec
A na ten sýtič chytí aké otáčky? Asi vysoké, že? Neprisáva ti to niekde brutálne falošný vzduch? Ale to ma napadá jedine deravá hadica posiľovača, extrémne krivá príruba karbu, alebo zabudnutý vzdušník, alebo už neviem...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
9.1.11, 16:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MBX
|
otáčkoměr tam nemám ale zdá se mě že to chytí o něco větší otáčky než normálně na sitič ale že by motor točil na plno to ne
Tá násoska na kterou se nasazaje ta hadice od posilovače byla odtáhnutá ale to jsem dotáhl hned ze začátku a tu hadici ještě zkontroluju
No ted jak se dívám na tu přírubu tak křivá je (spíš prohnutá) když přiložím pravítko tak v prostředku je tak 1mm mezara - myslíš že bude stačit testovně když dám víc těsnění třeba i se silikonem ??? A je to i docela reálné že to tama saje protože tam bylo takové tlusté připeklé těsnění a když jsem tam dal nové tak to mohlo začat sát
|
9.1.11, 18:35 |
|
|
ferrari
|
No, milimeter je dosť...ale ak je to ozaj milimeter, ťažko to nejak dotesníš, to chce zrovnať tú prírubu, alebo druhý karbec...ale ak je to už značne prehnuté, tak to bude aj tak zle, bo na 99% budú skrížené osky klapiek a teda 2. klapka bude viaznuť a zle sa vracať... teda to skús zrovnať a uvidíš...kukaj tu: http://skoda-virt.cz/cz/forum/motor-1/1 ... poffset=50
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
9.1.11, 21:15 |
|
|
MBX
|
Re: Š 120 karbec - Vyřešeno
Tak jsem přírubu srovnal, pro jistotu dal 2 tesneni se silikonem, seřídil a škodovka si brumlá jak za mlada A hadice od posilovače byla ruplá (styřelá) taky. Tak všem moc dík za rady !!
|
15.1.11, 19:58 |
|
|
ferrari
|
Re: Š 120 karbec - Vyřešeno
No, ten silikón si nemusel, môže ti narobiť paseku...držím palce, aby nie...
|
16.1.11, 07:58 |
|
|
|