Kámoš dostal za motor a převodovku na hlinik a železo asi 1600 Kč + naky ty drobnosti okolo asi...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
8.4.07, 22:32
Reklama
Reklama
RADEGast
blok
cca pred mesicem jsem dostal za blok + kryt rozvodu presme 400 kila... na vaze bylo neco malo pres 12KG .. jo a taky bych doporucil vyndat vložky, štefty atd ... taky mi to valil magnetem... nenašel nic poctivá práce
9.4.07, 19:29
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Re: blok
RADEGast píše:
cca pred mesicem jsem dostal za blok + kryt rozvodu presme 400 kila... na vaze bylo neco malo pres 12KG .. jo a taky bych doporucil vyndat vložky, štefty atd ... taky mi to valil magnetem... nenašel nic poctivá práce
já dycky zapoměl na "mrazovku" u vačky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 32 návštevníků