Sused tiež takto zmiešla,myslel si že na tankoval 20Lnafty ale bolo 20L benzínu,takntoval to do bandasky,potom to doniesol domov a vylial to do traktora.No a ked to zistil,tak to vypustil a ponukol mi to že ked chce nech si to ešte poriedim a nech to vyjazdím(nechcel mi zle ale on ma len 2pili,kosačku atd.nemal to jednoducho dočoho stareho naliať,a ja hned že škodovka bez problemou
) vytieklo 35Ltakže 15L nafti,no samozrejme škodovka nemala žiadni tach,kopec ktoré víde na 2jke 40 teraz ledva na 1 a zo zapnutím sitičom...no trapil som ten motor tak 20min po okolitých lesních cestach 1 2 sen tam po rovine 3.Aj sa mi zdalo že to tak po troch kylometroch ako za zohriala začala isť na 3 valce,cukala zhasinala...no otvorim teda kapotu že to dam dopiče a napojim to napriamo na flašku z benzínom a doma to vypustím,ale pozerám že a do p..e,zas raz som ušetril na niečom.
, zo strani sania a vyfuku mi z prveho valca zpod tesnenia vytekal pekní pramienok oleja.. A to že nafta má ovela vačiu kopresiu,a robý večie tlaky vo valci,tak to tesnenie nevydržalo.No takže mohol som teoreticky ušetriť cca 40euro na palive
..takto mam už druhý týždeň nepojazdné auto a čaká ma sobota stravena v motore v škodovke,a bude ma to stať tak 30....takže ja ty určite radám nalej to tam doplna