|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Problematika: sanie a výfuk a športový filter
Autor |
Zpráva |
BORISROSSI
|
Re: Problematika: sanie a výfuk a športový filter
pokial viem rezonator sa dava miesto katalyzatora, nie miesto stredoveho tlmica, Je na to aby kladol spalinam rovnaky odpor ako povodne katalizator, niesom si tym isty, ak trepem tak ma niekto opravte
_________________ Škoda Favorit 135LS 1992 with 136 engine
|
7.10.11, 17:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
To je jedno, stejně to tam je na hovínko. Když nemá starší fávo kat, místo čeho by se to asi dávalo? Už jsem viděl hodně aut, které to mají místo středového tlumiče, i já to měl, ale nepoznal jsem kromě kraválu nic. To už raději holou trubku a výsledek je o něčem jiném.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
7.10.11, 18:21 |
|
|
kwiko
|
vysledok s trubkou je hukotupokokot ze sa aj kone z motora zlaknu, a utecu. Uplne bezna zostava na dnesnych autach je kat, za nim jeden ci dva rezonatori a koncovy tlmic.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.10.11, 18:26 |
|
|
BORISROSSI
|
no hukotu po kokot to je ak das prec zadny alebo obidva tlmice, ak sa vyhodi iba stredovy tak je to v ok ale zadny tlmic nemoze byt rozpadnuty, mam to tak dlho, niesom ziadny fanusik vyfuckov typu ramus ale bez stredu je to pohodicka.
_________________ Škoda Favorit 135LS 1992 with 136 engine
|
8.10.11, 15:18 |
|
|
|