|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Spotřeba + divný zvuk od kola
Autor |
Zpráva |
fajfy
|
Re: Spotřeba + divný zvuk od kola
Dobře s nápravou půjdu do servisu. A co ta spotřeba? Nějaké nápady? Nebo by to bylo moc dlouhé a náročné bádání, že je lepší to nechat bejt?
|
12.10.11, 13:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Corlis
|
já bych to asi nijak moc neřešil, hele, já jezdím po praze, hodně po okruhu, jižní spojce a když držím těch 80-90km a vyřazuju, tak mi dá můj 6.3l. Ono jet víc je fakt o randálu, větší spotřebe a pak je to dědeček a šetřím ho. Ale jen co vjedu do vnitřní prahy, tak jsem na 8-8.7 l (kolony, semafory, neustále popojíždění, brzdění atd). zvuk divný jsem měl nedávno taky a víš co to bylo? povolený kotouč!!! vytočený šroub, nevypadl. Dotáhl jsem a ok. Ale jak tu píšou ostatní, nesmí nic vrzat, skrípat atd. kouknul bych na kloub, čepy, ložisko a i ten šutr nebo kus rezu nebo kamene mezi plechem a kotoučem.
_________________ Škoda Felicia "97, MPI, krátká bílá
|
12.10.11, 18:26 |
|
|
fajfy
|
Jenže já to mám s tou spotřebou právě jinak, když jedu 80-90km/h a vyřazuju tak mám 7,5l/100km když jedu ve městě, couračka, tak mám spotřebu 10l/100km. což je dost.
|
12.10.11, 19:45 |
|
|
|