u tí feldy MPi to řj vzdá už 6.99V u BMM jsem to nikdy nezaznamenal pokud motor převalí chytne,
u MPI je výdrb že hodíš svíčky do lišty krásně blikají, benál šlehá našroubuješ zpět
napětí klesne a motor nehlesne,
1.4.12, 08:23
Reklama
Reklama
slovacek.milos
Mistr mechanik
Re: Felícia - točí ale nenaštartuje
Exithus píše:
no včera som pri skúšaní to naštartovať vytrieskal baterku, tak som ju dal nabiť. keď som ju dnes dal späť, tak som to raz vyskúšal a motor veselo naskočil ako by sa nič nestalo. vie toto veda nejako vysvetliť?
a co na tom chceš vysvětlovat, akumulátor ve vozidle musí bát v pořádku se správným napětím i výkonem měřeným zátěžákem
1.4.12, 08:26
Milan Koukal
Re: Felícia - točí ale nenaštartuje
MartinK72 já jsem se samozřejmě bavil o fávu BMM když se tu řeší problém s BMM tak nevím proč tu pleteš ETZ karbec.
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 návštevníků