Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 00:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Felicia 1.3 MPi LPG Prodleva za plynem, trochu divná lambda 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Felicia 1.3 MPi LPG Prodleva za plynem, trochu divná lam
No koupil jsem kabel od Projekt-tech ale za boha se nemůžu dorozumět s jednotkou plynu. Mám tam takovej kulatej konektor na ní, kterej pry pouziva lecho a ne brc tak prostě nevim. Přitom zapojení jsem zkoušel všemožný ale prostě mi to nějak hapruje a nechce to spolu mluvit. Je to bestie podivná ta jednotka - ted pro změnu je to pořád chudý mě přijde. pro nastartování na plyn musím přidat nohou plyn aby to vubec chytlo. když pak přidám za běhu tak se to tak 5 sekund dusí a pak teprv se to otevře. Je to rozštelovaný jak blbec.

18.2.14, 19:57
Příspěvek Reklama

Pri plyne je to trochu inač , než pri benzíne.
Aj keby si to servo na hadici úplne odpojil , auto ti musí bez problémov jazdiť.
Ono to len udržiava zmes na lambda 1 , ale není to až také podstatné pre chod motora.
Ja som to tam napríklad nemal vôbec a namiesto serva som mal pevne nastavený manuálny ventil...
Skôr by som hľadal chybu v splynovači , alebo v zanesenom filtri LPG a elektroniku by som predbežne vylúčil.
Motor musí fungovať aj bez lambda regulácie , len ti musí samozrejme fungovať prepínanie benzín / LPG.

18.2.14, 20:46
Profil Zobrazit autorovy stránky

Miloši děkuju,
Dneska jsem to znova vyndal z auta ten reduktor. Celý jsem to překontroloval. přiohnul jsem tu páku aby byla nejvyšším bodem zárověň s přírubou, trochu jsem narovnal packu se zobáčkem na tu pružinku a nyní, naopak než úplně utažený šroubek mám dosti povolený a auto nechcípe a reaguje na plyn stejně jako benzín, akorát mi odešlo nové čidlo teploty takže jsem konektor vytáhl (hlásilo to při studeném motoru 100 stupnu) tak až dám zítra nové tak uvidim, kdyžtak doladim.
Díky Milošovi jsem to dal do kupy nějak. Fakt dík a omlouvám se za přechytralost :-D Třeba už se konečně dostanu se spotřebou do 10L :evil: :evil: :evil:

23.2.14, 18:21
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2