Jednou to jede a podruhý jako by mě někdo držel za prdel...
Autor |
Zpráva |
Bukaj
|
Jiří Čech píše: Vít Široký píše: Neoriginální funkční díl bych na auto nikdy nedal, a už vůbec ne tam, kde jde o nějakou důležitou funkci, jako brzdy, náprava, motor, řízení. Vše co tam je, je jenom a pouze originál, pane Čechu. Jak poznáš neoriginální víčko a palec?
Že na nich není vylisováno PAL v kroužku
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
6.3.07, 14:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiří Čech píše: Vít Široký píše: Neoriginální funkční díl bych na auto nikdy nedal, a už vůbec ne tam, kde jde o nějakou důležitou funkci, jako brzdy, náprava, motor, řízení. Vše co tam je, je jenom a pouze originál, pane Čechu. Jak poznáš neoriginální víčko a palec?
to si děláš srandu nebo se chceš přiučit je tam snad napsáno PAL jinak riskuješ, nalec vybíhá, chytne o kontakty, odpor ti odejde za dva tisíce a tak miloš
|
6.3.07, 14:34 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
to si děláš srandu nebo se chceš přiučit je tam snad napsáno PAL jinak riskuješ, nalec vybíhá, chytne o kontakty, odpor ti odejde za dva tisíce a tak miloš[/quote]
teda pane Cechu mit digital, tak vam to originalni vicko vyfotim, abyste se kouk
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
6.3.07, 14:36 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
slovacek.milos píše: Jiří Čech píše: Vít Široký píše: Neoriginální funkční díl bych na auto nikdy nedal, a už vůbec ne tam, kde jde o nějakou důležitou funkci, jako brzdy, náprava, motor, řízení. Vše co tam je, je jenom a pouze originál, pane Čechu. Jak poznáš neoriginální víčko a palec? to si děláš srandu nebo se chceš přiučit je tam snad napsáno PAL jinak riskuješ, nalec vybíhá, chytne o kontakty, odpor ti odejde za dva tisíce a tak miloš
Není tam napsáno PAL, protože PAL už neexistuje a navíc výrobu rozdělovačů přebral Hanhart Morkovice... Proto jsem se ptal, jak to poznáš...
_________________ J.
|
6.3.07, 14:37 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
kachnis píše: to si děláš srandu nebo se chceš přiučit je tam snad napsáno PAL jinak riskuješ, nalec vybíhá, chytne o kontakty, odpor ti odejde za dva tisíce a tak miloš teda pane Cechu mit digital, tak vam to originalni vicko vyfotim, abyste se kouk [/quote]
To máš nějakou historii, ale pořád lepší, než turecké šmejdy...
_________________ J.
|
6.3.07, 14:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiří Čech píše: kachnis píše: to si děláš srandu nebo se chceš přiučit je tam snad napsáno PAL jinak riskuješ, nalec vybíhá, chytne o kontakty, odpor ti odejde za dva tisíce a tak miloš teda pane Cechu mit digital, tak vam to originalni vicko vyfotim, abyste se kouk To máš nějakou historii, ale pořád lepší, než turecké šmejdy...[/quote]
jirko napiš mi adresu na email ti pošlu fotku víčka s pal mám ho v regálu sem to dostat neumím se ason něco přiučíš miloš
|
6.3.07, 14:58 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
slovacek.milos píše: Jiří Čech píše: kachnis píše: to si děláš srandu nebo se chceš přiučit je tam snad napsáno PAL jinak riskuješ, nalec vybíhá, chytne o kontakty, odpor ti odejde za dva tisíce a tak miloš teda pane Cechu mit digital, tak vam to originalni vicko vyfotim, abyste se kouk To máš nějakou historii, ale pořád lepší, než turecké šmejdy... jirko napiš mi adresu na email ti pošlu fotku víčka s pal mám ho v regálu sem to dostat neumím se ason něco přiučíš miloš[/quote]
Já nevím, co mne chceš učit, v Pal Magnetonu jsem 8 let pracoval... Takže vím, co se tam dělalo a kde...
_________________ J.
|
6.3.07, 15:07 |
|
|
Kristensen
|
Tak tak, pokud někdo má doma výčko s logem PAL tak je to už nějaký zapomenutý ze skladu nebo někdo zneužívá značku, dovážel jsem součástky do PALu
|
6.3.07, 15:11 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jj, novy uplne nei, shrabnul sem ho pri vyklizeni jedny garaze uz sem v nem 2x menil uhlik ale nedam na nej dopustit jeden cas sem pouzival pruhledny ale nic moc...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
6.3.07, 15:20 |
|
|
roman heller
|
kachnis píše: jj, novy uplne nei, shrabnul sem ho pri vyklizeni jedny garaze uz sem v nem 2x menil uhlik ale nedam na nej dopustit jeden cas sem pouzival pruhledny ale nic moc...
Já si na průhledný víčko nemůžu stěžovat.....
|
6.3.07, 15:22 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
roman heller píše: kachnis píše: jj, novy uplne nei, shrabnul sem ho pri vyklizeni jedny garaze uz sem v nem 2x menil uhlik ale nedam na nej dopustit jeden cas sem pouzival pruhledny ale nic moc... Já si na průhledný víčko nemůžu stěžovat.....
Ja taky ne, je dobry, lepci nez naky polsky sracky, no mozna se tam vyrabi ale funguje jako origo vicko ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.3.07, 15:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jirko pal rozdělovače jsou ve skladě a co tam teda dávají za víčka a palec to už je snad značka jen na tom Al obalu? nebo jak to podle tebe je miloš
|
6.3.07, 15:27 |
|
|
Bukaj
|
Jiří Čech píše: slovacek.milos píše: Jiří Čech píše: Vít Široký píše: Neoriginální funkční díl bych na auto nikdy nedal, a už vůbec ne tam, kde jde o nějakou důležitou funkci, jako brzdy, náprava, motor, řízení. Vše co tam je, je jenom a pouze originál, pane Čechu. Jak poznáš neoriginální víčko a palec? to si děláš srandu nebo se chceš přiučit je tam snad napsáno PAL jinak riskuješ, nalec vybíhá, chytne o kontakty, odpor ti odejde za dva tisíce a tak miloš Není tam napsáno PAL, protože PAL už neexistuje a navíc výrobu rozdělovačů přebral Hanhart Morkovice... Proto jsem se ptal, jak to poznáš...
Tak za prvé - originál je jen jeden a to PAL (možná na poslední Fa už to dělal Hanhart?)¨
a za druhé - na každém (snad kromě nějaké číny) výrobku z plastu je vylit symbol výrobce, takže poznám jak Hanhart, tak poláky, ...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
6.3.07, 19:35 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
PAL a Hanhart je jedno a totéž, protože jde o bývalý závod 03 Pal Magnetonu v Morkovicích. Nevím sice, jak to bylo s jeho oddělením od PALu, podle mne šlo asi o nějakou restituci nebo oddělení v rámci privatizace. Takže jestli je to PAL nebo Hanhart, není tam rozdíl v materiálech a kvalitě výroby.
_________________ J.
|
6.3.07, 19:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiří Čech píše: PAL a Hanhart je jedno a totéž, protože jde o bývalý závod 03 Pal Magnetonu v Morkovicích. Nevím sice, jak to bylo s jeho oddělením od PALu, podle mne šlo asi o nějakou restituci nebo oddělení v rámci privatizace. Takže jestli je to PAL nebo Hanhart, není tam rozdíl v materiálech a kvalitě výroby.
jirko ty jsi fakt vůl, vítovi to netáhne a ty to dopracuješ do restitucí a privatizaci, ty máš v hlavě diferencionálníhobišopa možná by ses uplatnil na akademické půdě promin já mám ruce vydraný od oleje, vypadám jak trhan propálený od CO2 a tak to vidím jinak miloš
|
6.3.07, 20:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|