|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Re: Termostat
Meyle a TRW že si drží svou kvalitu? Dovol, abych se zasmál Jedu už v podstatě jen díly Starline, samozřejmě s pár vyjímkami. Kvalita rozhodně není špatná a platit 2x tolik za přinejlepším stejné zboží jen s jiným názvem je scestné.. Doba se vážně změnila, to co platilo dřív je dnes mimo.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
9.6.19, 18:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Šemíku můžu se zasmát já? Pokud nemáš nějaký servis, tak v Kelly moc levně nakoupit nejde. Hádat se s tebou samozřejmě nemůžu, ale co jsem tak koukal, Kelly má zhruba dvojnásobné ceny než obyčené obchody.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.6.19, 20:03 |
|
|
darklord
|
Tak hadam nikto pricetny nekupuje v kelly za "koncove" maloobchodne ceny.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
10.6.19, 11:57 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jen taková poznámka ze zkušenosti, není Kelly jako Kelly, záleží na pobočce, liší se spolehlivost, přístup k zákazníkům, přístup k cenám.
|
10.6.19, 13:54 |
|
|
varok
|
No já tam nakupovat chodím jen vyjímečně-taková nouzovka. Třeba když mám před garáží rozebrané auto a v jiném obchodě co mám u garáže už mají zavřeno, nebo nemají co potřebuji. Jinak jak jsem už psal, mají tam ceny, no škoda se k tomu vyjadřovat.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.6.19, 17:30 |
|
|
|