Skodovka 125L ztratila vykon
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: spíš se mi to zdá složitý protože sem to nikdy nedělal
no to je dobry to me se zda treba tezky dat dohromady prevodovku ci tak, prace spojene s motorem sou OK Musis to nekdy zkusit
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.3.07, 20:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Na tom není vůbec nic složitého. Já to mám asi za 25min.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
3.3.07, 20:03 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Sadra17 píše: spíš se mi to zdá složitý protože sem to nikdy nedělal no to je dobry to me se zda treba tezky dat dohromady prevodovku ci tak, prace spojene s motorem sou OK Musis to nekdy zkusit
složit motor je v pohodě převodovku taky i když tam sem neměnil žádný kolečka
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.3.07, 20:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
že ti něco přebíjí to je těžko musíš to změřit volmetrem kolik miloš
|
3.3.07, 20:53 |
|
|
koled
|
Me se to zda mrte slozite, oboje
|
3.3.07, 21:07 |
|
|
Dave_Pv
|
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
4.3.07, 03:39 |
|
|
koled
|
jo presne takovy smrad byl i v te moji..presne jak z kanalu!
|
4.3.07, 09:24 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
koled píše: Me se to zda mrte slozite, oboje
to se ti zdá jenom než se do toho pustíš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.3.07, 11:12 |
|
|
CROWACK
|
a co kompresní tlaky??
A zkoušels změřit, jakou to má kompresi?? To že motor ztratí výkon může byt miliónem věcí, špatným předstihem počínaje přes podpálený ventily až k přidřené klice... Hladinu oleje udržuj tak jak má být, nejezdi tak, že dolejváš až když ti svítí kontrolka, to už je pozdě, válve sou mazaný nástřikem a kontrolka se rozsvítí až když si "sprcha" od olejovýho čerpadla cucne vzduchu... to už je válec dávno mazanej málo...kámoš mi nechtěl věřit a nenechal si vymluvit že kontrolka je tam na to, aby dolil olej když se rozsvítí...no a pak sem mu sháněl novej motor...pokud můžeš, pročti Bibli (Andrt) a nebo zkontaktuj škodovkáře v okolí, od počítače se tohle řeší dost špatně.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
4.3.07, 21:56 |
|
|
Kristensen
|
Nenech se zmást kontrolka mazání reaguje na tlak oleje takže když se rozsvítí tak to nemusí znamenat že to nedává žádný olej nebo že tam vletěl vzduch, pokud se ti měrka namočila milimetrem tak ti tam chyběl cca 1,5 litru oleje, jinak souhlasím že pokud se kontrolka rozsvítí tak ihned zastavit a kouknout na množství, no a to že to nejede tak jak má bych řešil asi takhle. Oprav too dobíjení, vyčisti karbec nastav rozdělovač a seřiď karbec no a potom zkoumej jak to jede nebo ne a hledej dál, svíčky kabely palec víčko rozdělovače cívka atd a pokud se pustíš do opravy system pokus - chyba tak prosim tě vždycky vyměn jen jednu věc a zkus to projet aby jsi pak věděl čím to je čím to je.... Ne že vyměníš deset věcí najednou
|
4.3.07, 22:11 |
|
|
patrik-hp
|
koled píše: Me se to zda mrte slozite, oboje
Jestli se na to necítíš....Autoservis je volba... Co jiného radit...Lepší,než něco pokazit
|
4.3.07, 23:46 |
|
|
koled
|
Diky vam vsem za pomoc uz je to v klidu a skodovka si jede svoje raegge. Bylo to relatkem u alternatoru...necekal jsem ze mam na aute rele z favorita.
|
9.3.07, 23:53 |
|
|
škodař
|
Kristensen píše: Nenech se zmást kontrolka mazání reaguje na tlak oleje takže když se rozsvítí tak to nemusí znamenat že to nedává žádný olej nebo že tam vletěl vzduch, pokud se ti měrka namočila milimetrem tak ti tam chyběl cca 1,5 litru oleje, jinak souhlasím že pokud se kontrolka rozsvítí tak ihned zastavit a kouknout na množství, no a to že to nejede tak jak má bych řešil asi takhle. Oprav too dobíjení, vyčisti karbec nastav rozdělovač a seřiď karbec no a potom zkoumej jak to jede nebo ne a hledej dál, svíčky kabely palec víčko rozdělovače cívka atd a pokud se pustíš do opravy system pokus - chyba tak prosim tě vždycky vyměn jen jednu věc a zkus to projet aby jsi pak věděl čím to je čím to je.... Ne že vyměníš deset věcí najednou můj děda jezdil skoro bez oleja zadřel stofku po 20km dyž táhl vozík cihel a to stoho motoru vypustil sklinku od tatarky oleja tj 370mililitrů
|
11.3.07, 20:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|