Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 02:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 A zas nikam..... 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Jo otačkoměr.....jj to bude on....ale když to tak zapojim tak to nejede....asi bude něco odpalene

8.3.07, 13:58
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Jestli je ten drát takový světle hnědý tak je to ten k otáčkoměru :wink:
A osobně bych se nejdříve zaměřil na stav kontaktů přerušovače...

8.3.07, 14:01

Příspěvek 
JO světle hnědý....je na 1. To bude on. Na přerušovač se kouknu tam bude asi zrada...

8.3.07, 14:08

Příspěvek 
Tak odznovu a komplet:

Indukčka:

svorka na předřadném odporu - trvalý přívod +12V od spínačky (klíček) - černý nebo žlutý kabel

svorka č. 15 (ke které vede plechový pásek od předřadného odporu) - překlenutí předřadného odporu při startu - když se startér točí, cívka hází větší jiskru - červený kabel od startéru

svorka č. 1 - odtud vede bílý kabel do rozdělovače, popřípadě ještě černý, či žlutý kabel k otáčkoměru.

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

8.3.07, 19:28
Profil ICQ

Příspěvek 
Bukaj píše:
Tak odznovu a komplet:

Indukčka:

svorka na předřadném odporu - trvalý přívod +12V od spínačky (klíček) - černý nebo žlutý kabel

svorka č. 15 (ke které vede plechový pásek od předřadného odporu) - překlenutí předřadného odporu při startu - když se startér točí, cívka hází větší jiskru - červený kabel od startéru

svorka č. 1 - odtud vede bílý kabel do rozdělovače, popřípadě ještě černý, či žlutý kabel k otáčkoměru.

Tak to je a jiskru to nehodilo ikdyž se v tom nikdo nevrtal....

8.3.07, 19:32

Příspěvek 
a koukal jsi na ten plast pod pérem na kladívku jestli není seškvařenej? a co kondík?

8.3.07, 19:36

Příspěvek 
Tak vezmi zkoušečku (nebo multimetr, nebo žárovku 12V) a dej ji na kontakt na odporu a druhým drátem na kastli (kostra) a zapni zapalování. Když bude svítit, tak otoč motorem aby byl rozepnutý přerušovač a místo na odpor, tak dej na kontakt 1 na cívce. Když bude svítit, tak by měla být cívka OK (primární strana) a mělo by to házet jiskru.

8.3.07, 19:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ještě ne teď jsem dojel z prace (samo firemním autem když moje nejede) Kouknu se na to zítra...Ale asi bude když se tam kouřilo....

8.3.07, 19:38

Příspěvek 
Tak jsem objevil zajimavou věc.....jiskru jsem zkoušel na 1 víčka rozdělovače a jiskra na svíčce nebyla a nebyla.... ale na 2 a 3 a 4 je jiskra pěkná....nevím už co s tim...Kondík, palec víčko, kladivko svičky kabely všechno nové...

10.3.07, 09:44
Hliník navždy.

Příspěvek 
škoda 105 na 120 píše:
Tak jsem objevil zajimavou věc.....jiskru jsem zkoušel na 1 víčka rozdělovače a jiskra na svíčce nebyla a nebyla.... ale na 2 a 3 a 4 je jiskra pěkná....nevím už co s tim...Kondík, palec víčko, kladivko svičky kabely všechno nové...

Tak tam mas asi neco z polska :shock: Vicko nebo kabely :?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

10.3.07, 09:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
A už je to hotovo.....nevm co s tím tatka udelal ale jedou 4 válce a točí pěkně..... jen se mi urvalo lanko sytiče....

10.3.07, 10:59

Příspěvek 
škoda 105 na 120 píše:

To měl něco podobnýho kámoš....šlo to na tři válce...u jedný tý zástrčky na víčku jak se dává kabel to bylo prasklý to víčko od shora asi do půlky...ani to nebylo skoro vydět ale jakmile palec tam přehodil jiskru tak jiskra se svezla přes to prasklý na to pérko co ti drží víčko....zajímavý závady.... :D

10.3.07, 13:57
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2