Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 11:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 POMOOOOOC!!!! 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Hosi.jezis tak to vim co je znam to pod pojmem,,VYMEZENI JISRY"a nejsem az takovej blb abych nevedel kde je stupnice.........tak to jsem nastavoval uz pri vymene prerusovace..........Ale stejne dik...........udelam to jeste jednou....a uvidim.........

24.3.06, 15:19
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
TomexTuner píše:
Hosi.jezis tak to vim co je znam to pod pojmem,,VYMEZENI JISRY"a nejsem az takovej blb abych nevedel kde je stupnice.........tak to jsem nastavoval uz pri vymene prerusovace..........Ale stejne dik...........udelam to jeste jednou....a uvidim.........

v indičke prebehne výboj ( iskra ) pri rozpojení kontaktov preušovača... na to niektorí zabúdajú... ( netvrdím že je to tvoj prípad ) iba pripomenutie...

pri dlhšíh pokusoch pod napätím je dobré indičku odpojiť, videl som ako sa indička dokáže nafúknuť...

24.3.06, 15:38

Příspěvek 
Pockej jak to myslis???Sory ale nepochopil jsem souvislost.........Dik

24.3.06, 15:53
Profil ICQ

Příspěvek 
TomexTuner píše:
Pockej jak to myslis???Sory ale nepochopil jsem souvislost.........Dik

iba poznatok, ja nastavujem predzápal pri odpojenej indučke a so žiarovkou, keď zhasne pri pomalom otáčaní motora na správnej ryske je ok, potom kontrola iskry indučky a vždy ( na troch autách to ) chytilo na 1 krát... ( iba iný postup )

24.3.06, 16:08
Příspěvek Tuner automechanikem???
TomexTuner píše:
No to jsem skousel.........vyrovnaval jsem to presne tak jak ma byt....1 3 4 2 a zapojeni je kompletne perfektos akorat tim hmatem jsem neskousel jestli jsou ventily ,,VE STRIHU" ale asi budou......akorat nevim jak se steluje predstih....to jsem nikdy nedelal....nemel jsem s tim problemy a to fakt nikdy.......prej se to dela s rozdelovacem a palcem.....porad jak na to.........Kazdej den po praci to steluju na jednicku a vychytavam nedostatky.......Ondro porad...Dik.TomexTuner

Koukal jsem se, co jsi o sobě vyplnil při registraci, a ono je tam povolání automechanik. TO SNAD NE :!: :!: :!:

Válec, který tlakuje, NEMÁ ventily ve střihu. Má je oba nahoře = zavřené.

Pokud říkáš, že ventily ve střihu asi budou, tak tato věta je nicneříkající. Jednak kvůli tomu "asi" a potom je třeba dodat, kde tou dobou byla ryska na řemenici.

K tomu vychytávání nedostatků: Nedostatky se dají vychytávat u věci, která jakž takž běží. Ty se to spíš snažíš oživit, a to namátkovými pokusy. Postupuj podle návodů, které jsi dostal, nebuď líný kouknout na ventily, abys měl jistotu a moh postupně vylučovat to, čím to určitě neni, atd...

Myslím, že si z nás děláš legraci. Píšeš, že to po práci šteluješ na jedničku. Řekni mi prosím tebe, co šteluješ.

A navíc to tvý jméno "...Tuner". Člověk, který se zabývá tuningem, musí mít absolutně jasno, jak motor pracuje, aby ho mohl popřípadě vylepšovat. Takhle opravdové tunery užíváním této přezdívky degraduješ na tuzery, kteří vybavují svůj vůz neprůhlednými skly, samolepkami, spojlery z Kauflandu apod., aby sbalili před dýzou nějakou kačenku, která nechce domů v noci pěšky.

30.3.06, 10:52

Příspěvek 
Tak hochu divej valec je v uvrati a ventily jsou ve strihu to znamena ze jden se zavrel a chysta se otevrit druhy!!!A navic nemam dochozenou skolu a Tuning neni jen motorovej ale i INTERIEROVY,EXTERIEROVY,ZVYSENI VYKONU,VYLADENI ZVUKU,HUDEBNI VYKON-SOUND SYSTEM.....tuningem se zabyvam uz od dvanacti let kdy jsem mel prvni auto SKODA 130RS....neznas me a ses asi z jinyho kraje...nebudem to resit ale byvaj tady nedorozumeni ve foru.....

30.3.06, 14:13
Profil ICQ

Příspěvek 
No jo, jenže válec, který pálí, NEMÁ ventily ve střihu, naopak, má je oba už delší dobu pevně zavřené a rozhodně se žádný nechystá otevřít. Ve střihu jsou ventily, když je píst v horní úvrati při VÝFUKOVÉM zdvihu (nikoliv při KOMPRESNÍM zdvihu, kdy svíčka pálí), to se totiž výfukový ventil zavírá a sací otvírá.

31.3.06, 10:01

Příspěvek 
No vask samozrejme.......ja nerikam ze se otevira konkretni valec ja jen vysvetluju co je ,,STRIH" :wink:

31.3.06, 14:56
Profil ICQ

Příspěvek 
TomexTuner píše:
Tak hochu divej valec je v uvrati a ventily jsou ve strihu to znamena ze jden se zavrel a chysta se otevrit druhy!!!A navic nemam dochozenou skolu a Tuning neni jen motorovej ale i INTERIEROVY,EXTERIEROVY,ZVYSENI VYKONU,VYLADENI ZVUKU,HUDEBNI VYKON-SOUND SYSTEM.....tuningem se zabyvam uz od dvanacti let kdy jsem mel prvni auto SKODA 130RS....neznas me a ses asi z jinyho kraje...nebudem to resit ale byvaj tady nedorozumeni ve foru.....

Tak za prvé, opravdu tě neznám, tvůj věhlas asi nepřekročil hranice tvé obce, protože auta, které jsi vytunil, dál nedojela. Ale abych tento nedostatek odstranil, zadal jsem tvou přezdívku do Googlu a objevily se odkazy z nějakých seznamek a diskuzních fór lidí, kteří na pařbách místního formátu obsluhují CD přehrávač či gramofon a nazývají uměním a kulturou to, že s gramofonovou deskou točí obráceně. Mezi sebou si říkají DJ. Tak jsem si tedy doplnil mezery ve vzdělání a už nebudu out, že neznám slavného tomexe tunera. :D

Ta fotka s tím fárem na seznamce je fajn, ale aby působila dojmem, že to auto je tvý, nesmělo by být znát, že je focená v autosalonu. Lepší by to bylo někde v terénu. Potom ten batoh na zádech taky není nejšťastnější. Takhle to vypadá, že jsi přišel do salonu pěšky, tam ses nechal vyfotit a zase tradá po svejch domů, a to přece holky nemusí vědět.

:wink:

4.4.06, 13:47

Příspěvek 
divej...na autosalon jsem dojel peugeotem 306 2,0TDi ale musel jsem ho nechat pred branou protoze jsem nechtel platit 240korun za hnusny misto nekde u zahradek......a auta ktery jsem spravoval nebo upravoval dojely hafo daleko a neboj.....porad jezdi a jezdit budou.........a to jsem daval dokupy japonce a peugeoty..........takze nemusis mit strach a kdyby to tak skutecne bylo........tak dnes nepotkavam bna silnicich moje zakazniky s usmevem......... :wink:

4.4.06, 20:22
Profil ICQ
Příspěvek 
TomexTuner píše:
divej...na autosalon jsem dojel peugeotem 306 2,0TDi ale musel jsem ho nechat pred branou protoze jsem nechtel platit 240korun za hnusny misto nekde u zahradek......a auta ktery jsem spravoval nebo upravoval dojely hafo daleko a neboj.....porad jezdi a jezdit budou.........a to jsem daval dokupy japonce a peugeoty..........takze nemusis mit strach a kdyby to tak skutecne bylo........tak dnes nepotkavam bna silnicich moje zakazniky s usmevem......... :wink:
tak kdyz ses tak dobrej ze delas japnce a peugeoty, ktere porad jezdi, jakto ze nedokazes rozchodit skodarnu???

4.4.06, 21:11
Příspěvek 
TomexTuner píše:

Jo? podle seznamky je ti 17 let, to jezdíš bez řidičáku? U vás na vsi se platí 240 Kč za zaparkování? Pak jde taky o to, jak jsi ty auta upravoval. Pokud vezmeme v úvahu ten exteriérový tuning, tak je fakt že po polepení samolepkami to auto stále jezdí.
Vzhledem k tvým dotazům na fóru nevěřím těm řečem o ladění japonců a peugeotů, kde se neobejdeš bez diagnostických přístrojů a znalostí.

5.4.06, 06:12

Příspěvek 
TomexTuner píše:
No vask samozrejme.......ja nerikam ze se otevira konkretni valec ja jen vysvetluju co je ,,STRIH" :wink:

Já si teda myslím, že správně se tomu říká, že "válec střídá", a ne, že "je ve střihu", ale to je detail a píšu to jen pro pořádek.

5.4.06, 09:05

Příspěvek 
Oldřich Starý píše:
TomexTuner píše:

Tak za prvé, opravdu tě neznám, tvůj věhlas asi nepřekročil hranice tvé obce, protože auta, které jsi vytunil, dál nedojela. Ale abych tento nedostatek odstranil, zadal jsem tvou přezdívku do Googlu a objevily se odkazy z nějakých seznamek a diskuzních fór lidí, kteří na pařbách místního formátu obsluhují CD přehrávač či gramofon a nazývají uměním a kulturou to, že s gramofonovou deskou točí obráceně. Mezi sebou si říkají DJ. Tak jsem si tedy doplnil mezery ve vzdělání a už nebudu out, že neznám slavného tomexe tunera. :D

Ta fotka s tím fárem na seznamce je fajn, ale aby působila dojmem, že to auto je tvý, nesmělo by být znát, že je focená v autosalonu. Lepší by to bylo někde v terénu. Potom ten batoh na zádech taky není nejšťastnější. Takhle to vypadá, že jsi přišel do salonu pěšky, tam ses nechal vyfotit a zase tradá po svejch domů, a to přece holky nemusí vědět.

:wink:

Ajajaj, to abych si dával pozor, co se o mne píše na netu :!: :lol:

Jen pro zajímavost, nechtěl by mi to někdo zjistit? Co Vy na to, pane Starý? :)
Já se pak k tomu vyjádřím 8)

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

Naposledy upravil Bukaj dne 5.4.06, 10:44, celkově upraveno 1

5.4.06, 10:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Kybergreg píše:
TomexTuner píše:

Já si teda myslím, že správně se tomu říká, že "válec střídá", a ne, že "je ve střihu", ale to je detail a píšu to jen pro pořádek.

... a ještě upřesnění: střídají ventily, ne válce :wink:

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

5.4.06, 10:41
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další