Autor |
Zpráva |
FerdikF
|
michalkatka píše: ja používam tú čo predávajú na OMV cena cca 100sk liter, 100% spokojnosť, má aj účinky čistiace a proti usádzaniu nečistôt...
kapalinu dávám modrou od Velvany, taky stojí něco přes 100,-
|
4.4.07, 10:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
keď si menil to tesnenie pod hlavou čo si tam nalial? (vodu, nemrznúcu)
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.4.07, 10:34 |
|
|
FerdikF
|
michalkatka píše: keď si menil to tesnenie pod hlavou čo si tam nalial? (vodu, nemrznúcu)
Normálně fridex 1:1 s destilkou
|
4.4.07, 10:35 |
|
|
FerdikF
|
S tou hadicí, někdy o víkendu jsem jí zkoušel mačkat a připadala mi jak prázdná.....hadice chladič - termostat. Ráno jak jsem dolíval, tak byla taky polprázdná, tak jsem jí namačkal a potom už byla v poho a normálně to cákalo do nádržky. To by asi tím jak jsem vařil
|
4.4.07, 10:38 |
|
|
michalkatka
|
FerdikF píše: kapalinu dávám modrou od Velvany, taky stojí něco přes 100,-
tá by to mala tiež prečistiť.... tak potom jedine tá vodná pumpa, alebo tam bolo toľko kameňa že sa ti začal uvoľnovať a to robí problémy.... ale keď ťi to ucpe kapiláry v chladiči úž si nepomôžeš ( jedine kyselina soľná )
|
4.4.07, 10:38 |
|
|
FerdikF
|
michalkatka píše: FerdikF píše: kapalinu dávám modrou od Velvany, taky stojí něco přes 100,- tá by to mala tiež prečistiť.... tak potom jedine tá vodná pumpa, alebo tam bolo toľko kameňa že sa ti začal uvoľnovať a to robí problémy.... ale keď ťi to ucpe kapiláry v chladiči úž si nepomôžeš ( jedine kyselina soľná )
Je fakt, že starej termosta byl celej polepenej něčím hnědým. Pčipadá mi to jak kdyby se do chlazení dostávalo LPG. Je to vůbec možný
|
4.4.07, 10:40 |
|
|
michalkatka
|
FerdikF píše: michalkatka píše: keď si menil to tesnenie pod hlavou čo si tam nalial? (vodu, nemrznúcu) Normálně fridex 1:1 s destilkou
dúfam že ten fridex ALU ( alebo ako sa to volá ??? )
|
4.4.07, 10:40 |
|
|
FerdikF
|
michalkatka píše: FerdikF píše: michalkatka píše: keď si menil to tesnenie pod hlavou čo si tam nalial? (vodu, nemrznúcu) Normálně fridex 1:1 s destilkou dúfam že ten fridex ALU ( alebo ako sa to volá ??? )
Jo určitě je pro hliníkový hlavy, přímo na něm bylo, že je pro škoda 136 atd.
|
4.4.07, 10:42 |
|
|
michalkatka
|
FerdikF píše: Je fakt, že starej termosta byl celej polepenej něčím hnědým. Pčipadá mi to jak kdyby se do chlazení dostávalo LPG. Je to vůbec možný
aj to je možné, ale to by auto štrajkovalo na LPG a nechcelo by to ísť.... s tým som sa ešte nestretol, ale možné je všetko...
|
4.4.07, 10:42 |
|
|
FerdikF
|
michalkatka píše: FerdikF píše: Je fakt, že starej termosta byl celej polepenej něčím hnědým. Pčipadá mi to jak kdyby se do chlazení dostávalo LPG. Je to vůbec možný aj to je možné, ale to by auto štrajkovalo na LPG a nechcelo by to ísť.... s tým som sa ešte nestretol, ale možné je všetko...
Auto jede úplně normálně, tahá pěkně a žere mi max 8l LPG co ž je paráda.
|
4.4.07, 10:43 |
|
|
FerdikF
|
Co myslíš, mám kupovat ještě jeden termostat a dát ho tam, když to začal dělat starej a dělá to i novej.
|
4.4.07, 10:45 |
|
|
Martin
|
Mě napadlo, jestli nemůžeš mít nějaký špatný těsnění pod hlavou. Že by tam byly třeba špatně dělané díry pro vodu, a pak by to kolovalo nějak špatně. Byla rovná hlava, když si ji měl dole?
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
4.4.07, 10:46 |
|
|
michalkatka
|
FerdikF píše: Co myslíš, mám kupovat ještě jeden termostat a dát ho tam, když to začal dělat starej a dělá to i novej.
asi by bolo dobré vyskúšať ako cirkuluje voda a nový termostat nie je na škodu, ale málá pravdepodobnosť že by bol zlý...
|
4.4.07, 10:48 |
|
|
Martin
|
A máš ten termostat dírkou nahoru? LPG by se do vody dostat nemělo, to by musel prasknout reduktor, ale to jsem ještě neslyšel.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
4.4.07, 10:48 |
|
|
FerdikF
|
Martin píše: Mě napadlo, jestli nemůžeš mít nějaký špatný těsnění pod hlavou. Že by tam byly třeba špatně dělané díry pro vodu, a pak by to kolovalo nějak špatně. Byla rovná hlava, když si ji měl dole?
Hlava byla v pohodě, byla sundaná kvůli tomu, že jde na volnoběh na tři válce. Tak se dělali ventily, ale jde to na LPG při volnobě hu na tři pořád, prostě se mu to LPG asi moc nelíbí. Jinak to tahá fajn.
|
4.4.07, 10:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|